Update z transferami i twarzami w weekend.Wypisujcie błędy żeby potem nie było że czegoś nie poprawiliśmy.
No to poprawcie te nr, bo też teraz zauważyłem że nie tylko nowi piłkarze nie mają dobrze przypisanych nr, ale np Pareiko z Wisły też miał zły. Jeśli chodzi o tych nowych graczy to już w większości wiadomo (np. Saganowski nr '10') ale pewnie i tak będzie wiedziec jak ich ponumerować, to nie będę się rozpisywał(chyba że chcecie to pomogę)
Co do transferów i twarzy to chyba nie trzeba pisać bo sami będziecie wiedziec najlepiej kogo zaktuazować
Chociaż niektóre twarze moglibyście wymienić na najlepsze (najnowsze) jakie piłkarz ma, mam na myśli np Szczęsnego, Neymara, no ale to nie jest najważniejsze, ważne żeby mieli
No i to co chyba najbardziej moim zdaniem razi to te polskie kluby przekroju Floty czy Podbeskidzia w LM, mogą tam być jakieś kluby polskie ale może np trzy najlepsze z poprzedniego sezonu, no bo tak jak jest teraz to trochę przesada
I niektórzy piłkarze mają złe nazwiska na koszulkach (np Nunez z Wisły).
I ktoś pisał kilka dni temu że niektórzy piłkarze mają złe ustawienia np wiek, ale ja na takie rzeczy nie zwracam bardzo uwagi to może ktoś inny jeszcze napisze