siemanko, powie ktoś jak wywalić stadiony żeby były standardowe bo troche tnie mi gierka lub coś innego niepotrzebnego ?
ja również proszę o instrukcję jak usuwać stadiony żeby nie zacinało .( zostawić chciałbym te podstawowe a resztę usunąć )
Jak włączysz PES Editor to wejdź w zakładkę Stadiums & Leagues i tam wybierasz stadion o który ci chodzi, powinno pojawić się obok dane stadionu, pod napisem Additional info masz różne numery. Potem szukasz plików unnamed z takimi nr w folderze dt07.img i je usuwasz. Tylko szukaj wszystkich nr, a nie tylko kilka pierwszych.
To stadionu powinno już nie być. A jeśli chcesz jeszcze usunąć intro (też masz nr na tej liście - na samym dole napis INTRO) to pliki z tymi numerami usuwasz z folderu dt06.img.
Już powinno nie być tych stadionów (a jak są to coś źle robicie). I żeby mi już więcej nie było pytań typu 'jak usunąć stadion...', bo takie są już na każdej stronie tego tematu!!!!!!!!!!!!!!!!
EDIT: I nie patrzcie na obrazki przy wyborze stadionu bo usunąć preview to całkiem inna sprawa, a było już wiele przypadków że ktoś pisał że usunel te pliki co trzeba a jak wybiera stadion to cały czas widać że ciągle jest. Obrazek zostanie a stadionu nie ma!!!!!