Siema. Jestem tu nowy. mam problem, gdy gram jedną drużyną z Primera Division w ML to na koniec sezonu (spadki/awanse) awansują trzy drużyny z 1 Ligi polskiej, również w Copa del Rey grają zespoły z tejże ligi. czy jest rozwiązanie tego problemu? pozdrawiam.
W trybie legendy po zakwalifikowaniu się na jakieś mistrzostwa gra się ciągle w grupie z zespolę z eliminacji.Da się jakoś te grupy przetasować?
kiedy będzie następne update ?
ja mam dwa problemy z tym patchem pierwszy jak naciskam na ikone RSC patch to pisze ze Uruchomienie aplikacji nie powiodlo sie bo nie znaleziono d3dx9_43.dll a drugi gdy naciskam na manager.exe i biore na rsc patch No action reqired :// jak ktos by byl chetny mi pomoc to z gory dziekuje i pozdrawiam .
to było 53464537567546543 razy. widzisz na górze opcję szukaj?? tam wpisujesz nazwe tego pliku i wiesz co masz zrobić. Jeżeli się nie mylę to ściągasz go i kopiujesz do C:WINDOWS\system32 jeżeli się mylę niech mnie ktoś poprawi
Na wszystkich i mam jescze problem z RSC gdy gram na ML i chce kogoś kupić to mi wyłancza pesa i pisze "program przestał działać"
mam pytanko jak zacznę na tym patchu grać ligę hiszpańską to będą mi wchodzić z 2 ligi kluby z 1 polskiej ligi? jeśli tak to jak to wyłączyć ? i czy u was po wgraniu upa też ekstraklasa jest na przed ostatnim miejscu?