Chciałbym ostatni raz poruszyć swój problem(dość poważny), otóż podczas gry co jakiś czas gra ścina i wyskakuje coś takiego
i różne temu podobne(wielkie koszulki,twarze, to akurat są włosy...) po takim incydencie należy zminimalizować grę i zmaksymalizować jak dobrze pójdzie to pogram jakieś 2 min zanim znowu się pojawi, jednak wystarczy że już takie coś się wydarzy i muszę restartować kompa gdyż po wyłączeniu gry pes się zawiesi(tylko jak w trakcie gry wyskoczy to co było), poza tym po wgraniu nowych update zauważyłem nowe zjawisko, gra w pewnym momencie zaczyna tak ścinać(coś w stylu jakby anty robił skanowanie kompa i w tym samym momencie gramy) i tutaj pomoże tylko czekanie, nie chcę tu narzekać ale powiem że strasznie to wkurza i z tego co zauważyłem tylko ja tak mam, dodam że wszystko zainstalowałem ok(składy,twarze,wszystko gra tak jak trzeba) mogę jeszcze powiedzieć że taki problem z miałem też w poprzednim rsc ale tam zdarzało się to "raz na ruski rok" a teraz jest praktycznie ciągle. Wie ktoś jak można na to zaradzić ?