Dział Ogólny > PES 2012
PES 2012 - wszystko o trybie BaL
KazdyMaTo:
Jak sadzicie czy w tej edycji bedzie mozna wybrac sobie bramkarza co o tym sadzicie?
Ale powiedzcie ciekawieby było pobronic sobie strzaly takich zawodników jak Messi C.Ronaldo Raul czy R.Lewandowski .
Nederland:
Taka opcja będzie pewnie dostępna jedynie w Fifie, nie sądzę by w Pesie wprowadzono coś takiego. Obawiam się, że ten tryb zostanie zmieniony jedynie kosmetycznie i dalej granie w pesowe BaL będzie jedynie stratą czasu.
--- Cytuj ---R.Lewandowski .
--- Koniec cytatu ---
Jego strzały to akurat często bronią siatki, które w Bundeslidze są rozpinane za bramkami.
Klocek12355:
REJESTRACJA lub LOGOWANIETaka opcja będzie pewnie dostępna jedynie w Fifie, nie sądzę by w Pesie wprowadzono coś takiego. Obawiam się, że ten tryb zostanie zmieniony jedynie kosmetycznie i dalej granie w pesowe BaL będzie jedynie stratą czasu.
Jego strzały to akurat często bronią siatki, które w Bundeslidze są rozpinane za bramkami.
--- Koniec cytatu ---
Dlaczego stratą czasu? Nie każdy chcę grać Puchary czy różnorakie Ligi. Niektórzy wolą się piąć w górę ze swoim zawodnikiem z wygrawerowanym nazwiskiem bądź ksywką na koszulce.
KazdyMaTo:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
--- Koniec cytatu ---
ale nie chodzi mi o tego roberta tylko o mnie :p ja wiem ze tamten jest slaby :) ni to co zawodnicy z Wrocławia :)
Bartek10:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEJego strzały to akurat często bronią siatki, które w Bundeslidze są rozpinane za bramkami.
--- Koniec cytatu ---
haha
Nawigacja
[#] Następna strona