Dział Ogólny > PES 2012
PES 2012 - wszystko o trybie BaL
★Blue Boy★:
Bal w PES 2011 jak dla mnie jest lepszy niz w fifie
ja wole bal od ml nie wiem dlaczego
moze dlatego ze chcialem grac w moim ukochanym klubie
a nie zaradzac nim
Ja chciałbym aby Bal w Pes 2012 było cos takiego zeby byly konferencje albo rozdawanie autografów
Artur 7:
Ja na BAL, poświęcam prawie cały czas po odpaleniu PES'A i o graniu bramkarzem nie myśle. Marzę tyko o tym, żeby w nowej odsłonie poprawili transfery...! Żeby ci najlepsi zawodnicy, jak C.Ronaldo, po sezonie nie przechodzili z Realu np. do Arsenalu, co jest niemożliwe... Albo Totti z Romy, do Juventusu... Powinni wprowadzić takie coś, jak stopień przywiązania zawodnika do klubu i prawdopodobieństwo przejścia do innego np. wrogiego zespołu... Oczywiście nie mówię tu, żeby każdemu zawodnikowi wprowadzać taki bajer, tylko tym najlepszym i znanym... Dzięki temu byłby jakiś porządek ;) Do tego jeszcze, trudniejsze i dłuższe negocjacje z klubami, w których chcemy grać... Bo ja np. już w drugim sezonie, grałem w Realu... I kamera - gram tylko na PLAYER, żeby było najtrudniej... A mogliby zapodać taką, jak ma Fifa w swoim trybie - jest konkretna... O>K> to tyle ględzenia... ;) Wiem że marzenia nie bolą, ale nie obraziłbym się na takie innowacje. ;)
Pikachu:
W drugim sezonie w Realu ;o Ciekawe, ciekawe.
Artur 7:
A wiesz pokemonie ;) co jest bardzej ciekawe... :o
To że zrobiłem nową karierę (na Top Player), dałem symulacje dwóch pierwszych sezonów, oczywiście nie rozgrywając przy tym ani minuty i w okienku transferowym przyszły oferty z Chelsea i Atletico - co ty na to... ::)
KazdyMaTo:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEW drugim sezonie w Realu ;o Ciekawe, ciekawe.
--- Koniec cytatu ---
ale to nic specjalnego wystarczy sie dobrze pokazac :) ja po 1,5 sezonu w Osasunie poszedłem do Czelsi i tam zaczynam swoj 2 sezon :) i mam oferty z takich klubów jak Arsenal, MU, MC, czy Barcelona do której nie chce isc nawet gdybym dostal oferte z mojego ukochanego Realu to teraz nie pojde poniewaz w czaelsi jest ok :)
A co do BaL w PES12 to taki konferencjie prasowe czy autografy to by bylo cos :) ale to mazanie a kto wie moze KONAMI nas czym zaskoczy :) oby
Nawigacja
[#] Następna strona