Nie chce odchodzić od tematu, ale odpowiem na zarzuty.
Szkoda tylko, że ma podobny styl wypowiedzi, identyczną lokalizację w profilu (nie, że miejscowość - "dom") i własny tekst pod avatarem jak wspomniany NexaT (ten ostatni akurat obecnie się różni, kiedyś taki nosił). W sumie avatar też ma ten sam, ale to tylko herb.
Podobny styl wypowiedzi - I co z tego, moja wina, że pisze tak jak pisze? Używam po prostu przecinków, kropek, dużych literek, ortografii, i stylistyki polsko - polskiej.
To, że tamten użytkownik pisał "podobnie" nie oznacza, że to ja nim jestem.
Lokalizacja - czysty przypadek.
Własny tekst pod avatarem - to było akurat śmieszne. Hmm... czyli ja nie mogę używać tekstu pod avatarem? Myślisz, że jestem jakimś nexatem i dla mnie to jest zabronione.
I co do samego : Life is football...., ten tekst akurat wziąłem od "Sprintera", za co przepraszam. Spodobał mi się, i mam nadzieje, że ten użytkownik się na mnie nie fochnie.
Avatar - avatar akurat wziąłem od użytkownika którym rzekomo jestem.
Nie wróci, bo do United jeszcze nikt poza Hughesem nie zawitał po raz drugi.
- Hmm... to co z tego. Przypomnę pewien wywiad / artykuł w którym Cristiano mówił, że jak ma odejść z Realu to tylko do Manchesteru (United). Wszystko może się zdarzyć, Mourinho ma odejść od Królewskich a wtedy wszystko nabierze innego tempa.
Z tym, że Ronaldo jest podstawowym zawodnikiem Realu, jego największą gwiazdą strzelającą 40 goli w ligowym sezonie, a Tevez w United grzał ławę. To tak, jakbyś porównał Whiteside'a z Philem Nevillem.
Takim typowym rezerwowym to on nie był, często grał w meczach ligowych.
...bo to zdrajca i scouser?
Nie przesadzaj...