Dział Ogólny > PES 2012
PES 2012 - wszystko o trybie BaL
KazdyMaTo:
mi tez mozecie niewierzyc tez gram na najwyzszym i dodaje scener :)
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Artur 7:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENo coz zadnej przyjemnosci z tego nie ma ( symulowanie ). Tak w ogole BaL szybko sie nudzi :P ( jak dla mnie ).
--- Koniec cytatu ---
Wiadomo że żadnej przyjemności z symulowania nie ma ;) Ale ja tylko chciałem ci udowodnić i innym, że zaczynając kariere na Top Player, można praktycznie od razu grać w Realu, Barcy czy Chelsea...
Error:
Artur 77 - A niby czemu np. C.Ronaldo nie mógłby przejść np. do Barcy? To taka sama sytuacja jak z Tevezem i MU. Na początku wszystko dobrze się układało, a potem przeszedł do największego wroga po Liverpoolu... City! Mi się akurat takie coś w PES podoba.
Co do samego tematu, chętnie pograłbym bramkarzem... chociaż są nikłe szanse, że takie coś zostanie wprowadzone. Ważne żeby poprawili AI zawodników. Czasami jak się gra BaL to można się za głowę złapać co oni wyprawiają.
Klocek12355:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEArtur 77 - A niby czemu np. C.Ronaldo nie mógłby przejść np. do Barcy? To taka sama sytuacja jak z Tevezem i MU. Na początku wszystko dobrze się układało, a potem przeszedł do największego wroga po Liverpoolu... City! Mi się akurat takie coś w PES podoba.
--- Koniec cytatu ---
No niby tak... Ale taki Xavi, Iniesta czy Casillas na 100% nie przejdą do żadnego innego klubu, a co dopiero do największego wroga.
Btw. Error = NexaT?
Artur 7:
Error/Nexa - nawet jakby Ronaldo chciał przejść do Barcy, to Barca raczej by tego nie chciała... Prędzej wróci do twojego klubu.
Nawigacja
[#] Następna strona