Dział Ogólny > PES 2012
PES 2012 - wszystko o trybie BaL
Error:
Nie chce odchodzić od tematu, ale odpowiem na zarzuty. :D
--- Cytuj ---Szkoda tylko, że ma podobny styl wypowiedzi, identyczną lokalizację w profilu (nie, że miejscowość - "dom") i własny tekst pod avatarem jak wspomniany NexaT (ten ostatni akurat obecnie się różni, kiedyś taki nosił). W sumie avatar też ma ten sam, ale to tylko herb.
--- Koniec cytatu ---
Podobny styl wypowiedzi - I co z tego, moja wina, że pisze tak jak pisze? Używam po prostu przecinków, kropek, dużych literek, ortografii, i stylistyki polsko - polskiej. :D To, że tamten użytkownik pisał "podobnie" nie oznacza, że to ja nim jestem.
Lokalizacja - czysty przypadek.
Własny tekst pod avatarem - to było akurat śmieszne. Hmm... czyli ja nie mogę używać tekstu pod avatarem? Myślisz, że jestem jakimś nexatem i dla mnie to jest zabronione. :) I co do samego : Life is football...., ten tekst akurat wziąłem od "Sprintera", za co przepraszam. Spodobał mi się, i mam nadzieje, że ten użytkownik się na mnie nie fochnie. :D
Avatar - avatar akurat wziąłem od użytkownika którym rzekomo jestem. :D
--- Cytuj ---Nie wróci, bo do United jeszcze nikt poza Hughesem nie zawitał po raz drugi.
--- Koniec cytatu ---
- Hmm... to co z tego. Przypomnę pewien wywiad / artykuł w którym Cristiano mówił, że jak ma odejść z Realu to tylko do Manchesteru (United). Wszystko może się zdarzyć, Mourinho ma odejść od Królewskich a wtedy wszystko nabierze innego tempa.
--- Cytuj ---Z tym, że Ronaldo jest podstawowym zawodnikiem Realu, jego największą gwiazdą strzelającą 40 goli w ligowym sezonie, a Tevez w United grzał ławę. To tak, jakbyś porównał Whiteside'a z Philem Nevillem.
--- Koniec cytatu ---
Takim typowym rezerwowym to on nie był, często grał w meczach ligowych.
--- Cytuj ---...bo to zdrajca i scouser?
--- Koniec cytatu ---
Nie przesadzaj...
Klocek12355:
REJESTRACJA lub LOGOWANIESzkoda tylko, że ma podobny styl wypowiedzi, identyczną lokalizację w profilu (nie, że miejscowość - "dom") i własny tekst pod avatarem jak wspomniany NexaT (ten ostatni akurat obecnie się różni, kiedyś taki nosił). W sumie avatar też ma ten sam, ale to tylko herb.
--- Koniec cytatu ---
No właśnie przez to mi się Error kojarzy z Nexatem, dlatego zapytałem czy to nie jest czasem ten sam użytkownik.
Douglas:
Ja myśle że Error jest tym samym użytkownikiem co NexaT ponieważ dostał on bana od moderatora! Heheh. bo sie wyzywał z kimś
No i ta lokalizacja Dom i avatar przecież to NexaT! ;):)
Error:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEJa myśle że Error jest tym samym użytkownikiem co NexaT ponieważ dostał on bana od moderatora! Heheh. bo sie wyzywał z kimś
--- Koniec cytatu ---
Przeczytajcie 1 post na tej stronie, tłumacze wam, że nie jestem żadnym Nexatem. Mógłbym zacząć pisać tak jak Nederland, i też podejrzewalibyście, że to jego 2 konto? Dajcie mi już spokój...
Dobra ja już nie będę odpowiadał na wasze posty, bo jeszcze oszczerzenie dostane. :D
Douglas:
Dobra Error wiem że się ukrywasz pod NexaTem ponieważ NexaTa już dawno nie widze tu. Nie chcę się kłócić z tobą o to. ;)
Nawigacja
[#] Następna strona