Dział Ogólny > PES 2012
PES 2012 - wszystko o trybie BaL
michu5:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEJa chciałbym aby Bal w Pes 2012 było cos takiego zeby byly konferencje albo rozdawanie autografów
--- Koniec cytatu ---
Niech lepiej KONAMI skoncentruje się na gameplayu.
piuk11:
hmmm w BaLu przydałby się na pewno lepszy gameplay bo w 11 to była lipa absolutna. od regulara w górę dostawałeś takie podania, że się w głowie gotowało, poprawa gameplay'u to moje główne życzenie.
furtak123:
ja bym chcial podania takie jak w fifie w zostan gwiazda,tam naciskasz podanie i od razu dostajesz pile
Dawidekss:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEKlocek12355 - Nie znam żadnego nexata. :-\
--- Koniec cytatu ---
REJESTRACJA lub LOGOWANIEAvatar - avatar akurat wziąłem od użytkownika którym rzekomo jestem. :D
--- Koniec cytatu ---
tu się kolego zakopałeś... ;)
ale ja nie o tym. ja tu przyszedłem spytać na co wam rozdawanie autografów? konferencje i tak nie byłyby interaktywne. jeśli transparenty, tylko z nazwiskami. 2 liga niestety, za dużo by to wszystko zajęło. a zamiast treningów macie sparingi. czy to taka duża różnica? i tak i tak 90 minut meczu. gameplay musi zostać poprawiony. tak samo AI kolegów z drużyny.
dominik17jw:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEa zamiast treningów macie sparingi. czy to taka duża różnica? i tak i tak 90 minut meczu.
--- Koniec cytatu ---
Jeśli chodzi o trenning w BaL to mogłoby być tak jak rzeczywisty trenning, albo jakieś wyzwania.
Nawigacja
[#] Następna strona