Dział Ogólny > PES 2012
John Murphy w ogniu pytań.
Klocek12355:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
* Karanie zawodników czerwonymi kartkami za zagrania "od tyłu" będzie zależne od danej sytuacji.
* Rzuty karne, będą pokazywane znowu z kamery umieszczonej za zawodnikiem.
* System kar sędziowskich będzie bardziej zrozumiany.
* Mamy do wyboru kilka rodzai siatek.
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
--- Koniec cytatu ---
Cieszę się z tych punktów. Czas najwyższy poprawić sędziów, a powrót do starej kamery w karnych jest zajebisty.
CiagorexSTW:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPewnie będzie można wybrać rodzaj siatki przed meczem, tak jak w fifie. Ciekaw jestem skoro będą widoczni trenerzy, to dlaczego do jasnej anielki nie będzie linii strefowych dla nich ::) Dziwne...
--- Koniec cytatu ---
w fifie na PC można wybrać sobie siatki? gdzie taka opcja jest ? co do siatek w Pro Evo to nie jara mnie jeśli ma być powiedzmy 3 rodzaje do wyboru a każda po strzale znowu będzię się rozciągać prawie do trybun. Niech zrobią te siateczki bardziej napięte lub mniejdo wyboru ;) no i każda liga własny scoreboard żeby miała to by było pięknie :)
nicecyce:
Nie ma co liczyc na duzo od Konami :) Dobrze by bylo jakby sie skupili na tym co obiecali ( AI zawodnikow ).
No moze " jutro " bedzie ten 1-szy Gameplay
Przemo1994:
Strasznie mi szkoda tego czlowieka czasem hehe, poniewaz tyle ma pracy zwiazanej z gra, a fani jeszcze go obsypuja stertą pytan (wspolczuje). ;p
Nawigacja