Dział Ogólny > PES 2012

John Murphy w ogniu pytań.

<< < (2/3) > >>

MichW:
A najprawdopodobniej RVN Fifa zlikwiduje te prostąkąty dla treneów :D Na prawdę 8)

nicecyce:
Ja w PES'ie 2011 mialem juz kilka razy zagranie reka i normalnie sedzie odgwizdywal :)

Error:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEJa w PES'ie 2011 mialem juz kilka razy zagranie reka i normalnie sedzie odgwizdywal :)

--- Koniec cytatu ---

To dziwne. Ja przy każdym wślizgu dotykam ręką piłkę, a sędzia nic...

Co do ostatniego punktu - bardzo się ciesze, mam nadzieje, że te siatki będą przyzwoite.

:)

Lukaszeq:
Mi ręką zdarzyła się może raz, dwa razy. Jest tylko wtedy gdy napastnik/piłkarz ofensywny w polu karnym przeciwnika dotknie piłki ręką. I nie po wślizgu a na przykład przy skakaniu do główki. W innym wypadku takiego przypadku nie miałem.

Error:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEMi ręką zdarzyła się może raz, dwa razy. Jest tylko wtedy gdy napastnik/piłkarz ofensywny w polu karnym przeciwnika dotknie piłki ręką. I nie po wślizgu a na przykład przy skakaniu do główki. W innym wypadku takiego przypadku nie miałem.

--- Koniec cytatu ---

No to jest bardzo lipnie, powinni zrobić animacje żeby piłkarze chowali tą rękę. Sędzia powinien odgwizdywać wszystko, no, ale to jest akurat najmniej ważna sprawa. (piszę tutaj ciągle o odgwizdywaniu ręki, żeby ktoś nie pomyślał, że chce nie zmieniać sędziów.) Najpierw niech naprawią najważniejsze błędy, a potem te mniejsze. To są tylko moje zażalenia. :D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej