Dział Ogólny > PES 2012

PES 2012 gameplay. Zaczynamy odliczanie!

<< < (3/76) > >>

Lewy23:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENo to teraz zobaczymy jak on wygląda. Każdy kto zobaczył i grał już w nowego PESa to był podjarany i zadowolony. Po screenach i trailerze nie mogliśmy stwierdzić jak będzie to wszystko wyglądało. Żeby tylko lepiej, ale i tak z jakiegoś  pomysłu PESa będę wkurzony bo co roku tak jest. W tamtym roku wkurzyłem się na strzały a dwa lata temu na te dziwne skręty które wykonywali zawodnicy skręcając w bok no i na wiele innych rzeczy.

--- Koniec cytatu ---
Buńczuczne zapowiedzi są co rok, każdy wydawca gier tak reklamuje swój produkt;] Obiecanki-cacanki, zamydlanie oczu, no a w efekcie gra nigdy nie jest tak dobra, jak ją zapowiadają. Do tego trzeba się przyzwyczaić, by nie być później rozczarowanym;]

Douglas:
No masz rację Lewy23 chociaż ta gra musi ale to musi być w tym roku lepsza a gdy ta będzie dobra kolejne będą tylko lepsze. O ile KONAMI będzie chciało kontynuować serię (PES 2013) no ale jeszcze nie wyszła 12! ;)

pawlodar_10:
No to czekamy :)

tak, z pewnością będzie po polsku ::) ::) ^^

Lewy23:
Sądzę, że nawet, jak petycję do CD-Projekt zrobimy, to znów nas oleją i spolszczenia do '13 nie będzie. Jak sami nie zrobimy, nie będziemy mieli. Ale po co nad tym dyskutować? Wszystkie zwroty w PES są naprawdę banalnie proste, przynajmniej, jak dla mnie.

gregory97:
W tamtym roku byłem podekscytowany pierwszym gameplayem. No, ale po długiej grze wyglądało to juz dużo gorzej zobaczymy jak będzie w tym roku.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej