Dział Ogólny > PES 2012

PES 2012 gameplay. Zaczynamy odliczanie!

<< < (4/76) > >>

Przemo1994:
Mysle, ze nadal bedzie kontynuowana seria. Mam nadzieje, ze Pes w koncu wyjdzie na prowadzenie bo jak narazie to od hmm... 2~ lat Ea króluje.

Sandu!:
Ja tam mam gdzieś kto będzie "na tronie", ważne żeby wreszcie gra dawała mi przyjemność z grania w nią. Mam nadzieję, że konami pokaże się z dobrej strony. Dobra konkurencja wyjdzie nam, graczom na dobre.

henio22:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEJa tam mam gdzieś kto będzie "na tronie", ważne żeby wreszcie gra dawała mi przyjemność z grania w nią. Mam nadzieję, że konami pokaże się z dobrej strony. Dobra konkurencja wyjdzie nam, graczom na dobre.

--- Koniec cytatu ---

DOKŁADNIE

To kwestia gustu.Jedni lubią FIFE drudzy PES'a. Wiadomo, że ten, który lubi FIFE będzie mówił, że jest ona na szczycie. O tym kto jest na szczycie dowiemy się gdy wyjdzie pełna wersja PES'a 2012 bo demo jeszcze o niczym nie  świadczy

kosioraldo:
żeby PES 2012, równał sie z FIFA 12, moim zdaniem, potrzeba im wogóle innej gry, nic związanego z PES 2011, jeżeli zrobią animacje jak prawdziwi piłkarze, ekstra SI, ulepszone tryby, podania normalne, nie ze jak podajesz to piłka leci z predkością strzału, podanie to podanie powinno byc lekkie, albo mocne ale wysokie, na wysokosć kolan, a nie takie bomby po ziemii, gram długo w piłke, i wiem ze jak podanie będzie mocne, to nie będzie trzymało sie ziemii, tylko troche wyżej

KamilMilewski:
ile to już zostało godzin ok 20?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej