po1 przytoczony przez Ciebie post opisuje sytuację z pes11 przecież.
po2 mi Ciebie szkoda bardziej... koledzy odciągają obrońców i robią miejsce... no tak... tylko szkoda że na tym filmiku zawodnik z piłką wchodząc w pole karne nie jest atakowany przez nikogo. W pes 11 gram bardzo często, prawie codziennie rozegram 1-2 mecze dla relaksu i da się ustawić na prawdę dużo, choćby najprościej karzesz wychodzić bardziej obrońcą i już dziura między strefami się zmniejsza - trochę zabawy w taktykę a sam zobaczysz
Każdy zawodnik ma swoje miejsce na boisku ? zobaczymy podczas gry gdy dojdą podania, bo na filmiku pokazują przy wolnym biegu zawodnika z piłką i jedno podanie.
po3 Chyba jednak jesteś funboyem pesa bo zapatrzony jesteś w ten denny filmik jak nie wiem co. Ja też piszę to co widzę i widzą to też inni
Przeczytaj też poprzednie moje posty w tym temacie a dowiesz się dokładnie co sądzę o tym filmiku
i nadal czekam na pełną wersję, by samemu się przekonać jak rozgrywka będzie wyglądała bo ten filmik mnie rozczarował. A jeśli chcesz mnie przekonywać że powinienem być zachwycony, to uprzedzam, że nie masz po co bo wyobraź sobie, że mam swoje zdanie, tak jak Ty masz swoje. i ciesz się swoją dobrą opinią po filmiku, a ja mam nadzieję być mile zaskoczony gdy usiądę z padem do wydanej gry.
A na pocieszenie powiem Ci tak. Na pewno będzie to lepsza gra, bo z roku na rok jest coraz lepsza