Dział Ogólny > PES 2012
PES 2012 gameplay. Zaczynamy odliczanie!
Pendrax:
Lukaszeq jak to Milan nie ma młodziaków?a co robi Pato Oduamadi Strasser Boateng Didac Vila czy też trochę starsi w wieu 24-25 Abate z Emanuelsonem.A wracając do tematu więcej optymizmu a mniej pesymizmu to dłużej pożyjecie.Ja rozumiem że paru z was ma życie do dupy a więc musi sobie ponarzekać na pesa.Jedno mnie razi jak ktoś na siłę próbuje zrazić kogoś do pesa:/piotrstace ty tam najwięcej pamiętasz jaka była fifa 98 w tym że Iss pro z roku 2000 jest mniej schematyczny niż fifa 11 na konsole czy pc ale o tym już nie wspomnisz bo się ograniczyłeś do jednej myśli czyli krytykowania.
Lukaszeq:
Pendrax wczytaj się w to o co mi chodzi. Pato, Abate, Emanuelson, Boateng w żaden sposób nie obniżają statystyk zespołu a wręcz przeciwnie. Po prostu Milan ma więcej zawodników którzy powiedzmy mają overrall 85-95. Porównując obie jedenastki na pewno to Barca wyjdzie obronną ręką w starciu z Milanem.
NexaT:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
pokomentujcie trochę, niech fifo maniacy się tak neipodniecają swoją fifką.
--- Koniec cytatu ---
Hmm... podniecają się bo jest czym. Zagraj sobie to też zmienisz zdanie co do FIFY. Nie jestem żadnym fanboyem, do hmm... przedwczoraj? Miałem takie samo zdanie, ale jak zagrałem to je zmieniłem. FIFA to świetna gra, PES także lecz pierwsza marka na razie króluje.
PES w tym roku zapowiada się świetnie, mam nadzieje, że będę grał w niego chętniej i częściej niż w FIFE.
Douglas:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE żal dupę ciśnie że milan od realu lepszy...
--- Koniec cytatu ---
Alee zawiało egzotyką!!! A skąd możesz wiedzieć jakie staty będzie miał REAL!! Z takimi tekstami możesz gadać komu innemu nie mnie.
Hala Madrid!!!!!!!!! (nie chcę tym tekstem urazić nikogo) ;)
sashaa101:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEHmm... podniecają się bo jest czym. Zagraj sobie to też zmienisz zdanie co do FIFY. Nie jestem żadnym fanboyem, do hmm... przedwczoraj? Miałem takie samo zdanie, ale jak zagrałem to je zmieniłem. FIFA to świetna gra, PES także lecz pierwsza marka na razie króluje.
PES w tym roku zapowiada się świetnie, mam nadzieje, że będę grał w niego chętniej i częściej niż w FIFE.
--- Koniec cytatu ---
ciesze sie ze wreszcie zmieniles zdanie na temat fify i widzisz dyskutowales ze mna,a wczesniej nawet nie zagrales w fife.Jak wiekszosc pesowskich maniakow nie gralo w fife a sie durnie wypowiada ze pes to bostwo,a wcale tak nie jest i watpie ze tak w przyszlosci bedzie!!!!!
Nawigacja
[#] Następna strona