Dział Ogólny > PES 2012

PES 2012 gameplay. Zaczynamy odliczanie!

<< < (64/76) > >>

HcK:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEciesze sie ze wreszcie zmieniles zdanie na temat fify i widzisz dyskutowales ze mna,a wczesniej nawet nie zagrales w fife.Jak wiekszosc pesowskich maniakow nie gralo w fife a sie durnie wypowiada ze pes to bostwo,a wcale tak nie jest i watpie ze tak w przyszlosci bedzie!!!!!

--- Koniec cytatu ---
Dla jednego będzie lepszy PES, a dla drugich FIFA i tego nie zmienisz, więc nie głoś, że FIFA jest najlepsza, a PES to dup*. Ja osobiście wole FIFĘ, lecz nie wypowiadam się publicznie, że PES to gra o 5 poziomów niżej, bo jest to moja subiektywna opinia. Dlatego też staram się ignorować ludzi którzy piszą różne durnoty jak FIFA jest lepsza od PESa czy PES jest lepszy od FIFY lub w FIFĘ tylko grają dzieci, bo jest rozreklamowana, a w PESa grają dorośli, bo to jest tylko fanbojstwo dlatego też nie przekonasz jednego do drugiego i na odwrót.

KamilMilewski:
Dla mnie PES jest lepszy ale fifa nie jest zła

surma90:
Od paru lat gram w pesa,w tym roku jednak podziekuje i nie zakupie tej gry nie wiem nawet czy sciagne,dlaczego?po obejrzeniu filmikow trailerow uwazam ze zmiany sa praktycznie nie widoczne,pilkarze dalej ruszaja sie w stylu Rasiaka-drewno,biegaja jak sztywniaki,bramkarze puszczaja strzaly ze smiesznych kontow ,a bugow pewnie tez bedzie nie malo,po przecietnej 11 liczylem ze konami wyciagnie wnioski i zrobi gre niemal idealna,a oni cofaja sie wracamy do pesa 2008,w demo zobacze jak to wyglada w praktyce ale te filmiki i te ich niby zmiany zenada zmiany ale na gorsze,dziekuje

NexaT:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEciesze sie ze wreszcie zmieniles zdanie na temat fify i widzisz dyskutowales ze mna,a wczesniej nawet nie zagrales w fife.Jak wiekszosc pesowskich maniakow nie gralo w fife a sie durnie wypowiada ze pes to bostwo,a wcale tak nie jest i watpie ze tak w przyszlosci bedzie!!!!!

--- Koniec cytatu ---

W FIFE grałem, tzn. w 11 nie, (aż do niedawna) ale w 10 tak. Chociaż na PC'eta to była porażka, a ta murawa to najgorsza. :D
No przejrzałem na oczy, ale nie mówmy, że PES jest cytuje: 5 poziomów niżej. Obie gry trzymają poziom.

Przemo1994:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEOd paru lat gram w pesa,w tym roku jednak podziekuje i nie zakupie tej gry nie wiem nawet czy sciagne,dlaczego?po obejrzeniu filmikow trailerow uwazam ze zmiany sa praktycznie nie widoczne,pilkarze dalej ruszaja sie w stylu Rasiaka-drewno,biegaja jak sztywniaki,bramkarze puszczaja strzaly ze smiesznych kontow ,a bugow pewnie tez bedzie nie malo,po przecietnej 11 liczylem ze konami wyciagnie wnioski i zrobi gre niemal idealna,a oni cofaja sie wracamy do pesa 2008,w demo zobacze jak to wyglada w praktyce ale te filmiki i te ich niby zmiany zenada zmiany ale na gorsze,dziekuje

--- Koniec cytatu ---

Kolego, te filmy sa z E3 z Czerwca, takze poprawy napewno jeszcze beda.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej