Dział Ogólny > PES 2012

PES 2012 gameplay. Zaczynamy odliczanie!

<< < (68/76) > >>

NexaT:
Czy wy czytacie WSZYSTKIE posty? Chyba nie... tutaj macie temat do spamowania:

REJESTRACJA lub LOGOWANIE

W tym temacie MAMY pisać posty dodające coś do tego "newsa", ale, że tutaj nie można już nic dodać bo gameplay już był (wszyscy go już ocenili) to najlepiej jest zamknąć na "obecną chwilę ten wątek".

Pendrax:
Prośba do tych co próbuja znichęcić do pesa a tak wychwalają fife.Nie podoba się wam pes to w niego nie grajcie a nie pier... bez sensu.A gdy już będziecie grać w tą fife to sobie przy okazji zróbcie dobrze bo poza narzekaniem tylko na tyle was stać.Dla mnie 100 razy lepszy jest pes od fify tylko paru z was to debi... co nie potrafi tego uszanować i potrzebuje wmawiać że tak nie jest.Co z tego że we fifie lepiej się zawodnicy poruszają jak  gra jest  na maxa schematyczna i praktyczni wiekszość akcji i bramek jest praktycznie identyczna ale o tym już pajace nie wspomną takie rzeczy nadają się na żal pl i tyle.Żałuje tylko że na pesleague jest tak wiele dzieci co nie potrafią docenić ludzkiej pracy a jedyne co potrafią to krytykować...pozdro

Magic105:
gratuluję, sam jedziesz uzytkowników, że wychwalają fife, po czym zaraz sam piszesz, że ci ludzie to pajace i że pes jest 100 razy lepszy. Myśle, że słowo debil dobrze by ciebie określiło :p

Pendrax:
Magic105 ty mnie chyba źle zrozumiałeś ja szanuje tych co wolą fifę od pesa.Dla mnie pajace to są ci co potrafią jedynie narzekać a nie cieszyć się z tego co jest...

Magic105:
no spoko, mnie za to denerwuje jak ludzie już będą wiedzieć w co będą grać, choć nawet żadna z opisywanych gier nie wyszła....:p

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej