Dział Ogólny > PES 2012

PES 2012 gameplay. Zaczynamy odliczanie!

<< < (67/76) > >>

falcon87pl:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEnicecyce - Fake.

--- Koniec cytatu ---

Dlaczego uważasz, że tamta wypowiedź to fake ?

Douglas:
Niestety produkt od EA jest lepszy od PESa. Taka jest prawda.

Ale dajmy taką zamiankę: PES 2012- dużo licencji  (z 20 lig) i polska wersja (spolszczenie i komentarz) a Fifie daj te licencje z PESa to jaką grę byś wybrał?? Dużo ludzi właśnie wybiera Fifę ponieważ jest dużo lig.

Ale to po jaką cholerę EA wydaje Fifę na PC nie taką samą jak na konsolę! Dopiero teraz EA postanowiło że na PC, XBOX 360 i na PS3 wyjdzie taka sama gra. I tu mają u mnie wielki minus.

Za rok KONAMI kończą się już licencje na LM i LE. Gdy to zabierze EA to zapewne dużo fanów PESa przejdzie na Fifę.

Co do Fify 11 PC- beznadziejna animacja biegu... ( niewiem jak tam na PS3 czy na xboxa) ( nie zgodzę się z mpoesp który powiedział że PES muszą poprawic animacje biegu. Wcale nie bo fifa ma gorszą animację. Bieg z podniesionymi stopami na pośladki... bezsens biegają jak pedały.) 

Wyraziłem swoją opinię i nie chcę tym nikogo urazić [fanów fify (widzę że jest ich tu dużo)]

Najważniejsza i tak jest dla mnie grywalność. PES!

longfly:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENiestety produkt od EA jest lepszy od PESa. Taka jest prawda.

Ale dajmy taką zamiankę: PES 2012- dużo licencji  (z 20 lig) i polska wersja (spolszczenie i komentarz) a Fifie daj te licencje z PESa to jaką grę byś wybrał?? Dużo ludzi właśnie wybiera Fifę ponieważ jest dużo lig.

Ale to po jaką cholerę EA wydaje Fifę na PC nie taką samą jak na konsolę! Dopiero teraz EA postanowiło że na PC, XBOX 360 i na PS3 wyjdzie taka sama gra. I tu mają u mnie wielki minus.

Za rok KONAMI kończą się już licencje na LM i LE. Gdy to zabierze EA to zapewne dużo fanów PESa przejdzie na Fifę.

Co do Fify 11 PC- beznadziejna animacja biegu... ( niewiem jak tam na PS3 czy na xboxa) ( nie zgodzę się z mpoesp który powiedział że PES muszą poprawic animacje biegu. Wcale nie bo fifa ma gorszą animację. Bieg z podniesionymi stopami na pośladki... bezsens biegają jak pedały.) 

Wyraziłem swoją opinię i nie chcę tym nikogo urazić [fanów fify (widzę że jest ich tu dużo)]

Najważniejsza i tak jest dla mnie grywalność. PES!

--- Koniec cytatu ---

co do lig to racja w tej części dotyczącej konsol bo na pc  paczy multum wychodzi różnych fanowskich. gdybym mial konsole moze faktycznie bym sie zastanowil ale na pc fifa nie daje rady bo traci przewage licencji a bez tego zostaje suchy gameplay  a to juz kwestia gustu

Ukassiu:
Do takich dyskusji macie specjalnie stworzony temat- REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Jeśli nie macie niz do powiedzenia na temat tego newsa to juz tu nie spamujcie.

krab13:
carlosinho, konami sie postara aby tych praw do lm i ile nie stracilo :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej