Dział Ogólny > PES 2012
PES 2012 gameplay. Zaczynamy odliczanie!
bolekrulez:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEpodania normalne, nie ze jak podajesz to piłka leci z predkością strzału, podanie to podanie powinno byc lekkie, albo mocne ale wysokie, na wysokosć kolan, a nie takie bomby po ziemii, gram długo w piłke, i wiem ze jak podanie będzie mocne, to nie będzie trzymało sie ziemii, tylko troche wyżej
--- Koniec cytatu ---
To zależy od boiska i techniki zawodnika ;) uwierz mi że da się podać mocno po ziemi ;)
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
REJESTRACJA lub LOGOWANIERozumiem ale może warto
ten ostatni raz uwieżyć
SEBASSOWI?
--- Koniec cytatu ---
No wiesz ufać można zawsze na słowo, SEBASS obiecywał wiele, było wiele obietnic których dotrzymał i których też niestety nie dotrzymał, ale niestety musi wiele mówić mimo czy dotrzyma słowa czy nie by zachęcić ludzi do kupna gry ;)
Jaw PES'a gram i grać będę bo to jak wspominaliście kwestia gustu ;) Czekam na gameplay...
RVN:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE To zależy od boiska i techniki zawodnika ;) uwierz mi że da się podać mocno po ziemi ;)
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
--- Koniec cytatu ---
Co kto woli, dla mnie Angielski Futbol rządzi i te podawanki są dla mnie nudne i nużące jak cała Barca
nicecyce:
Sebas czy jak tam on sie zwie " wpsomnial " ze w tej odslonie PES'a skupia sie najbardziej na AI zawodnikow wiec watpie by dali ciala w tym przypadku aczkolwiek napewno tez cos spier***a ;]
KamilMilewski:
Jestem optymistycznie nastawiony
do PESA 12 i z niecierpilwoscią
czekam na ten gameplay to naprawde
może być PES ten stary dobry PES.
bolekrulez:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEbolek ale zauważ ze piłka nie trzyma sie ciągle ziemii, w FIFIE to widac np, podajesz Alvesem do Abidala po ziemii, wtedy piłka będzie leciała troche nad ziemią
--- Koniec cytatu ---
Tu ci przyznam rację, nie trzyma się idealnie podłoża (może troszkę dosłownie wziąłem Twoje określenie "na wysokości kolan", wybacz ;) ), przy mocniejszych podaniach powinna lekko się podnieść i z tego co mówili podobno są 3 poziomy podawania piłek w nowym PES...zobaczymy ;)
Nawigacja
[#] Następna strona