Dział Ogólny > PES 2012
PES 2012 gameplay. Zaczynamy odliczanie!
Lewy23:
Dobre SI i animacje to podstawa, resztę mogą zrobić patchmakerzy;] Tylko tyle nam wystarczy. Grafa jest dobra, aczkolwiek troszeczkę też mogliby nad nią popracować.
NexaT:
witek21 - Tak, ale ten cały sasha jest jakiś dziwny. To on niech zrozumie, że są inne gusty! Nie każdy woli tą super grę FIFE, i niech to zrozumie! Nie wiem co on ma w tej głowie, sam się tutaj zaczyna. Pisze w każdym poście, że FIFA króluje blabla... niech się już z tym zamknie...
Co do samego tematu: nic nie można teraz napisać, gameplay będzie jutro więc tylko czekać! Dodam jeszcze, że mi wystarczą płynne animacje, żeby to jakoś realnie wyglądało! Grafika jest spoko, nie potrzeba jej poprawiać. Będę się jarał siatkami. ;]
Sandu!:
A ja mam nadzieję, że będę się jarał animacjami i SI i jeśli te dwie rzeczy konami poprawi to może wrócę do PESA. Trzymajmy kciuki za dobrego PESA, jutro się okaże czy było warto.
sashaa101:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEwitek21 - Tak, ale ten cały sasha jest jakiś dziwny. To on niech zrozumie, że są inne gusty! Nie każdy woli tą super grę FIFE, i niech to zrozumie! Nie wiem co on ma w tej głowie, sam się tutaj zaczyna. Pisze w każdym poście, że FIFA króluje blabla... niech się już z tym zamknie...
Co do samego tematu: nic nie można teraz napisać, gameplay będzie jutro więc tylko czekać! Dodam jeszcze, że mi wystarczą płynne animacje, żeby to jakoś realnie wyglądało! Grafika jest spoko, nie potrzeba jej poprawiać. Będę się jarał siatkami. ;]
--- Koniec cytatu ---
bo niee stety kroluje i tyle i ty sobie mozesz pier.... ze tak nie jest,co to ma gust do gier buraku8 ja rozumiem przy autkach,dziewczynach,jedzeniu to wtedy mozna mowic o guscie,jak prawie wszyscy graja w fife a zwlaszcza na konsoli.Ty masz cos z glowa i inni,nie mozecie zniesc ze ktos wam prawde pisze odnosnie tego drewna,boze widzisz i nie .....,fifa z takim gow...em jak pes nie walczy bo juz chyba od 5 lat pes jest 100 lat za murzynami za fifa,nara bo mi sie z dziecmi nie chce dyskutowac,co placza ze i nie moga zniesc przegranej!!!
bolekrulez:
Hmm "nie mogą znieść przegranej", sorki ale sam nie dajesz za wygraną ;) Jak króluje FIFA to ok masz swoje zdanie i odpuść ;)
jeszcze 12-13 h ^^
Nawigacja
[#] Następna strona