Dział Ogólny > PES 2012
PES 2012 gameplay. Zaczynamy odliczanie!
nicecyce:
Nie ma co sie jarac i tak polowa uzytkownikow mimo ze moze PES bedzie dobry to i tak go zjedzie oczerni itp ;)
W koncu mamy jeszcze troche czasu do Premiery wiec poprawia jeszcze co nie co
KamilMilewski:
Ja się nie jaram tylko się
ciekawie
Rafeal:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENie ma co sie jarac i tak polowa uzytkownikow mimo ze moze PES bedzie dobry to i tak go zjedzie oczerni itp ;)
W koncu mamy jeszcze troche czasu do Premiery wiec poprawia jeszcze co nie co
--- Koniec cytatu ---
Żebyś się nie zdziwił. A oczerniać to tak. Zawsze znajdzie się błąd który niszczy cały gameplay.
Konami do tej pory nie wydało przyzwoitej poprawki na zmianę zawodników do pes2011 (czym oni się w ogóle sugerowali na zmianę zawodników...)
Czytanie tego spamu, to lekka przesada. Nic nie wnosicie do tematu po za konwencją o bzdetach i jaraniem się gameplayem który może nazbyt wiele nie pokazać.
Peace.
KamilMilewski:
Mam nadzieje że będzie to taki PES
na jakiego wszyscy czekają.
Z wrażeń po PLAYTESTACH jedno
najbardziej mi się spodobało mianowicie
stwierdzenie że PES12 jest lepszy od PESa05
tylko że w next-gen.CIEKAWE
Przemo1994:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEno ciekawe czy to tylko tak sobie powiedzieli że jest lepszy od 5, PES 5 był najlepszą czescia Pes'a, jaka powstała, zobaczymy juz tylko 2:53h
jak komuś już się nudzi czekanie polecam
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
--- Koniec cytatu ---
Bez przesady nie ma co tak dokladnie odliczac, przeciez i tak rowno o 13:00 moze go nie byc, moze byc wczesniej, a moze byc troche pozniej np. o 13:20 :=) Mi Pes 5 tez sie podobal(podoba) ale oprocz gameplaya fajne jest Menu w Pes 5 jak Henry jeszcze w Arsenalu staje twarza w twarz z Terrym z Chelsea :) Bardzo bym chcial w Pes 12 zeby bramkarze lepiej grali i podobno graja bardzo dobrze cytuje "Iker Cassilas broni fenomenalny strzal, a za chwile pieknie broni prawie, ze nie do obronienia dobitke" jakos tak ;] (spore nadzieje).
Nawigacja
[#] Następna strona