Dział Ogólny > PES 2012

PES 2012 gameplay. Zaczynamy odliczanie!

<< < (10/76) > >>

Kusmier1215:
taaak to juz dzis hahah mam nadzieje ze dokladnie wszystko pokaza ma byc normalny gameplay ;D

L.A.:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEbo niee stety kroluje i tyle i ty sobie mozesz pier.... ze tak nie jest,co to ma gust do gier buraku8 ja rozumiem przy autkach,dziewczynach,jedzeniu to wtedy mozna mowic o guscie,jak prawie wszyscy graja w fife a zwlaszcza na konsoli.Ty masz cos z glowa i inni,nie mozecie zniesc ze ktos wam prawde pisze odnosnie tego drewna,boze widzisz i nie .....,fifa z takim gow...em jak pes nie walczy bo juz chyba od 5 lat pes jest 100 lat za murzynami za fifa,nara bo mi sie z dziecmi nie chce dyskutowac,co placza ze i nie moga zniesc przegranej!!!

--- Koniec cytatu ---

Ty za to swoimi komentarzami pokazujesz jaki jesteś dorosły...
Gdybyś był tak dorosły za jakiego się uważasz zauważył byś że gust jest na każdym kroku... jest tak samo postrzegany w przypadku dziewczyn, samochodów jak i gier video... nie wiem do czego pijesz ale chyba nie kumam twojej dorosłości...

Gdybym był ślepo zafascynowany fifą pewnie bym pisał jak Ty... Fifa może i jest lepsza ale w edycji PC pokazała to dopiero w tym roku - na konsole wiadomo od lat jest mistrzowska i długo się to nie zmieni... ale czy to oznacza że każdy ma grać w fifę bo jest pro-next-genowa? no chyba sobie żartujesz gościu...

Ja np. wolę grać w PESa bo w nim strzelanie bramek sprawia mi większą satysfakcję niż w Fifie... oznacza to że mam coś z głową lub jestem dzieckiem?
Ja mogę wysnuć stwierdzenie że w fifę grają ludzie głupi bo nie znają angielskiego (chodzi tu tylko o Polskę)... moje stwierdzenie jest tak samo głupie jak twoje z tym że w moim pewnie trochę prawdy by się znalazło :D

pozdro

Artur 7:
sashaa, z tego co wiem, to świadkowie jehowy mają ciężko z nawracaniem katolików, więc może daj sobie spokój... ;D

Przemo1994:
Do wszystkich powyzej, ktorzy pisza o animacjach... Przeciez bylo mowione tzn ten Murphy mowil czy ktos tam, ze "PES nie błyszczy jak Fifa w zakresie animacji, ale i tak jest genialny." Jakos tak, wiec Fifa napewno raczej bedzie miala lepsze animacje, no ale miejmy nadzieje, ze Pes bedzie mial lepsze, chociaz troche animacje od tych, ktore byly w Pesie 2011.

KamilMilewski:
Dziś wszystkiego się
dowiemy jeszcze jakiej 5 godz

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej