Ja także poproszę.
Ja również
ja lubię grać w niższych ligach, a nie wiem jak wam, ale mnie nie kręci cały czas gra w ligach angielskich i hiszpańskich, nie jestem zwykłym fanem piłki nożnej skupiającym się na najlepszych ekipach, chciałbym sobie pograć w lidze duńskiej czy szwedzkiej, najlepiej to by było jakby Konami udostępniło taki edytor w którym ustalamy sobie liczbę slotów na ligi i wówczas niektórzy zrobią sobie zwykłego patcha z podstawowymi ligami, a niektórzy zrobią coś więcej, no ale skoro wiem, że Konami tak nie zrobi dobrym pomysłem byłoby zrobienie choćby jeszcze jednego slota na ligę,
fajnie by było jakby w końcu można było zrobić ligę inną niż z 16, 18 czy 20 drużyn, ale na przykład 14 czy 12
co do screenów, fajnie to wygląda, ale ciekawe jak z gameplayem, w 2011 był taki sobie :/
Ja chciałbym 3/4 sloty, ale w wypadku jakby gra wychodziła co 2 lata. Ale to niemożliwe, wiadomo kasa. Co do edytoru slotów faktycznie byłoby to dobre rozwiązanie, ale Konami to mało obchodzi, co gracze chcieliby zedytować. Ale ktoś dobrze znający eng może wpisać to na twiterze Jona. Co do screenów, no to czekam na ml, ale będzie łupanko, jak w tym roku na RSC
Albo najlepiej by było jakby każdy kraj miał swoją okładkę w Pesie np. W Polsce był by Piszczek a w Czechach Cech albo w Rumuni był by Chivu
To zależy od dystrybutora. A napewno nie Łukasza P. ;P
Ty jesteś jakis chory?
Bachu a może byś się trochę ligą zainteresował o coś cie prosiłem, chyba że mam ci wypisać ;P
A co do fauli. Gratuluje wam. Na prawde jesteście genialni, ten co ,,skosił" Wasilewskiego powinnien mieć karę gry przynajmniej przez 4 lata w piłce, albo nawet w sporcie ;P
Piłka nożna to nie jest sport ,,skoś mnie teraz", tylko chodzi o to w niej aby pokazywać piękno, akcji, klepek, przepięknych strzałów, dośrodkowanie, wolejów itd. itd. Opanujcie się trochę ludzie