0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Jedna rada - nie kupuj tanich padow. Rozleci Ci sie po 2 tygodniach Ten jest dobry na poczatek REJESTRACJA lub LOGOWANIEJest drozszy ale bedziesz mogl nim grac i grac
Nie przejmuj się, nie ma czym Zauważ że strzelił dwie bramki a miał jedną asystę, wniosek jest taki, że jedna bramka była dość przypadkowa
Mam białego, i za nic w świecie bym nie zmienił na innego.
A nie wpadłeś na to, że może znów trafiłem w słupek i dobiłem ten strzał?
Jaki jest sens gry na padzie bez analogów?
Tylko zauważ, że ty masz łatwość ruchów bo ja gram na padzie bez analogów a ty z analogami . Powinieneś mucić ich po 3-0 .
PS. Na klawiaturze ta gra jest nie grywalna. Nie ma opcji zeby pilke odebrac...PS. PISALEM WCZESNIEJ, ale nie dostalem odpowiedzi. Napiszcie mi prosze WSZYSTKIE sposoby na odbior pilki.
Arturo trzymaj . A co do podań to wyłączyłem to co pisałeś i trochę się zmieniło ale nie widać jakiejś ogromnej różnicy. Strzały to samo no ale kazałeś to masz . Taki sam wynik jak u Ciebie ale zaliczyłem dwa słupki, byłem też bliski strzelenia z krzyżaka ale obronił . Teraz postaram się ograć FC Barcelonę .
Chłopaki z takim talentem musicie grać przez pesleague
Zawstydzasz nas A tak poważnie, to jak wyjdzie pełna wersja gry to możemy sobie pyknąć w trybie online
To może teraz ja, rajan i Artur wygrywamy Porto z United a później z Barcą ?
Hehe, ciekawe jak bedzie z serwerami w pierwszym dniu, czy nie bedzie problemow