Dział Ogólny > PES 2012
PES 2012 z nowym systemem kontroli zawodników.
Douglas:
Oglądałem już wcześniej to i fajny pomysł KONAMI. Jak powiedział es_sabbi dopieszczają grę
--- Cytuj ---Widać, że wszystko idzie w dobrym kierunku. Ciekawy jestem czy system strzałow bedzie poprawiony, bo nie za bardzo mi się podoba ten ktory jest w PES 2011. No i jedno z odwiecznych pytań: Co bedzie licencjonowane w nowiutkim PESie ?
--- Koniec cytatu ---
Narazie nie wiemy koras co będzie licencjonowane. Ale cześć chyba wiemy: LM, LE Copa Libertadores, parę reprezentacji i ligi (Ligue 1 i Eredivisie) itp itd
Cesc Fabregas:
Wiem, że to szczegół, ale straszne są te kolory muraw, nie mogę na nie patrzeć, ale to drobnostka.
Widzę w końcu jakieś zmiany! Mam nadzieję, że ten system będzie działał dobrze, bo PES zawsze był znany z niezrozumiałych zachowań kolegów z drużyny. Jak idziemy z akcją do przodu to oni stoją, albo się cofają, teraz będzie można zmusić ich, żeby biegli do przodu. Bardzo dobre rozwiązanie, w Fifie jest to niezwykle przydatne i bardzo brakowało tego w Pesie :)
mpoesp:
Ciekawe Ale po tych filmikach można wywnioskować, że obrońcy to nadal idioci... Powinni atakować, czy to ciałem, czy rękoma, czy to wślizgami, nogami, a oni nic. Tylko chodzą za zawodnikiem i nie atakują, o uciekającym zawodniku już nie wspominając. Żaden obrońca za nim nie poszedł.
Matip125':
Ciekawe co bedzie bugiem Pesa 2012 :D Az juz jestem ciekaw jak bedzie wpadalo 90% bramek :D
Rafeal:
Kolor murawy itd. można zmienić w ustawieniach (kontrast - cała kolorystykę gry). W czym problem ?
System świetny, tylko czy dopracowany będzie...
Filmiki są pokazowe, prezentujące nowe usprawnienia itd., nie prosto z gameplay'a na top player gdzie graja wyćwiczeni gracze. Równie dobrze może to być najniższy poziom gry.
Nawigacja
[#] Następna strona