Witajcie.Mam zamiar stworzyć karierę, gdzie menadżerem i trenerem Sankt Pauli zostanie młody, arogancki człowiek z małego państwa.
Od razu mówię, że jestem kompletnym nowicjuszem w tym dziale, a także na całym forum, także proszę o najlepiej kilka wskazówek.Naprawdę bardzo mi się przydadzą.Ponadto gram w PES-a 10, ponieważ najzwyklej w świecie podoba mi się on bardziej od 11.Nie przedłużam już, miłego czytania :)
_________________________________________________________________________________________________________
Match level: Top Player
Match Time:10minut
Ball type:T90 Tracer
Negotiations:Negotiate directly
Classic players: No
Player development: Yes
Currency unit: Euro
Reset Prevention:Yes
_________________________________________________________________________________________________________
Niemiecki klub sportowy z Hamburga założony 15 maja 1910, mający swoją siedzibę w dzielnicy Sankt Pauli nieopodal Reeperbahn.Sukcesy z ostatnich 10lat:2006 - Półfinał Puchar NiemiecStadion:Millerntor-Stadion
Stadion piłkarski w Hamburgu. W latach 1970–1998 Wilhelm-Koch-Stadion. Na co dzień gra tu klub występujący w Bundeslidze, FC St. Pauli. Stadion może pomieścić 23 201 widzów. Został wybudowany w 1963 roku. Aktualnie stadion jest przebudowywany, w przyszłości ma pomieścić 27 000 widzów. _________________________________________________________________________________________________________
Szok! Nowym trenerem klubu z Hamburga zostaje nieznany dotąd Mikhail Lynn(San Marino [27lat])
Oto wywiad z Mikhail'em, który udało się przeprowadzić pewnej niemieckiej gazecie sportowej:
D:Witam.Chciałbym przeprowadzić z Tobą wywiad, w związku z tym czy mógłbyś odpowiedzieć mi na kilka ważnych pytań?
M:Ohh.Dobrze, streszczaj się.Jestem zajętym człowiekiem.
D:Naturalnie.Proszę powiedz jak to się stało, że będąc tak nieznanym, zostałeś wybrany na trenera drużyny Sankt Pauli?
M:Poprawka - zostałem jednocześnie menadżerem i trenerem, a jak to się stało? Zadzwonił do mnie zarząd ekipy Piratów, zaoferował tą posadę, zgodziłem się.Ot cała historia, wzruszająca, nieprawdaż?
D:Powiedziałbym, że tajemnicza.Ale nieważne, wyjaw nam może jaką taktyką będzie grał Twój zespół?
M:5-4-1 lub 4-5-1 z nastawieniem defensywnym, będziemy liczyć na kontry.
D:Ciekawe, naprawdę ciekawe, takie ustawienie to rzadkość w dzisiejszych czasach.Jest pan dość oryginalny.
M:Serio? Nie wiedziałem (ironia)...
D:Na koniec proszę o wyjawienie swoich celów na najbliższy sezon.Czyżby celował pan w mistrzostwo?(powiedziane z pogardą)
M:Tak.
D:To chyba jednak nierealne.(śmiech)
M:To co się głupio pytasz? Celuję w środek tabeli, a jeśli szczęście będzie nam sprzyjało to może pokusimy się o miejsce niżej...
D:No cóż, dziękuję panu za poświęcony czas na ten wywiad.Powodzenia życzę.
M:Nie potrzebuję wsparcia dziennikarzy, od tego są kibice.Żegnam
Legenda:
D - dziennikarz
M - Mikhail
Transfery Piratów:
Mateusz Możdżeń - 19letni polski pomocnik został wykupiony z Lecha Poznań, koszt wyniósł ok.250.000 €
Uludag - 19letni belgijski skrzydłowy został wykupiony z Alemannii Aachen, koszt wyniósł ok.100.000 €
Bellaid - 23letni algierski stoper został wypożyczony z opcją pierwokupu z Eintrachtu Frankfurt, koszt został utajniony przez zarząd klubu.
Eger - Został wypożyczony do serbskiego klubu Partizan Belgrad, zarobek wyniósł ok.125.000 €
Daube - Został wypożyczony do francuskiego klubu SM Caen, zarobek wyniósł ok.80.000 €
Schultz - Został sprzedany do włoskiego klubu US Lecce, zarobek wyniósł ok.125.000 €
Na "Loan list" dalej znajdują się:
Drobo-Ambem
Kruse
Pichinot
Na "Transfer List" dalej znajdują się:
Hain
Borger
Lechner
Komentarz piłkarzy, jak i menadżera odnośnie transferów
Mateusz Możdżeń (19lat): Jestem bardzo szczęśliwy, że trafiłem do Sankt Pauli.W Lechu mogłem liczyć co najwyżej na 15minut co kilka tygodni, a tutaj trener zapewnia mnie, że będę głównym rozgrywającym w zespole.To niesamowita i odpowiedzialna funkcja, na pewno dam z siebie wszystko, a może i więcej!
Mikhail:Ten gracz zaimponował mi swoją dynamiką i umiejętnością szybkiego rozegrania, jestem pewien, że będzie naszym motorem napędowym.
Uludag(19lat):Trafiłem tutaj z drugoligowego Aachen, tylko po to, żeby zagrać w Bundeslidze i pomóc drużynie.Nie będę ukrywał, że St. Pauli to tylko przystanek w mojej karierze.
Mikhail:Ten Belg jest naprawdę utalentowanym grajkiem, w naszej ekipie na skrzydle nie ma sobie równych.Będziemy mieli z niego pożytek.
Bellaid(23lata):Cóż mogę powiedzieć, niedawno grałem w Eintrachcie, ale tam nie potrafiłem przekonać do siebie trenera, poprosiłem więc o wypożyczenie mnie do innego klubu z opcją pierwokupu.Natychmiast zgłosili się po mnie Piraci.Tutaj mam pewny I skład i mogę pokazać poprzedniej drużynie, że popełnili duży błąd nie dając mi grać.
Mikhail:Determinacja to jego niesamowity atut, na treningach prezentuje się niesamowicie.Mam wielką nadzieje, że tak samo będzie grał w oficjalnych meczach.
Koniec wstępu, dziękuję i pozdrawiam :)