0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
ale go w domu biją kablem bez przewodowym
no to ja chce piotra reissa
Poza tym wschodząca gwiazda!
Z tych wszystkich przez Was wymienionych piłkarzy, najbardziej pasowałby mi Falcao a to ze względu na to, że jest neutralnym z neutralnego klubu bez przeciwników których Real i Barcelona ma całe mnóstwo. Na Falcao nikt nie powie "ciot*" jak na cristianka i nikt nie będzie mówił że dlaczego jest zawodnik barcy a nie realu na okładce. Jest taki neutralny. Chociaż z drugiej strony jest neutralny dla nas - a dla portugalczyków? już nie. Tak samo piłkarz z ligi angielskiej na wyspach wzbudził by fale krytyki, choć nie większą niż cristianek na okładce Fala w strone CR bije od niedowartosciowanych dzieciakow i w 70% fanow Messiego... bo nie lubic kogos za to ze jest lepszy od samego siebie to z deszka pojeb*ne.. i argument ze ma zrabany charakter do mnie nie przejawia bo jak sie zachowal messi po strzale w kibicow a jak ronaldo dobrze wiemy..
Wy wszyscy proponujecie rozne propozycje, a to ni z gruchy ni z pietruchy moze byc byly bramkarz reprezentacji Francji, nie wiem czy jeszcze gra, chyba gra - Fabien Barthez, jeden z lepszych bramkarzy swiata w latach 2000-2005.
CO to jest ?? Myślisz że nie oglądałem El Clasico?? Uśmiech Ty się tylko wymigałeś z odpowiedzi na moje pytanie. Poprostu nie możesz znieśc wyższości barcy nad Realem i Messiego nad ronaldo.