Autor Wątek: Manchester United by Maczeta ! !!!!!!WAŻNE!!!!!!!!!  (Przeczytany 24166 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Yascarr

• Trampkarz
  • *
  • Dostał Piw: 0
  • Na forum od: 28.06.2011r.
  • Gram w: PES 2013
Odp: Manchester United by Maczeta ! 5 kolejka BPL . Mandarynki pożarte
« Odpowiedź #60 dnia: Lipiec 25, 2011, 23:21:46 »
Dosłownie kilkanaście minut wcześniej oglądałem ten filmik ;D Niezły idiota, a potem jeszcze z pretensjami. Najlepszy był jednak komentarz, z którym po drodze się napotkałem. "On powinien grać w cyrku, a nie w City" odpowiedź "No przecież gra w cyrku" :D
Co dmeczów United, to gratuluję zwycięstwa w trudnym meczu z Chelsea. Z Blackpool to był spacerek, nawet celnego strzału nie oddali, mogłeś strzelić więcej bramek. Cieszy dobra forma Kinga ;)
« Ostatnia zmiana: Lipiec 26, 2011, 00:02:58 wysłana przez Yascarr »

Offline Maczeta

• Trampkarz
  • *
  • Autor wątku
  • Na forum od: 29.04.2011r.
Odp: Manchester United by Maczeta ! 1 kolejka LM .... CO TO MA BYĆ ???
« Odpowiedź #61 dnia: Lipiec 25, 2011, 23:43:06 »

Manchester United do Andaluzji przyjechał w dość defensywnym składzie ponieważ nie chcieli stracić głupio bramki, no ale jak można cokolwiek stracić jak przeciwnik chyba nie chciał dziś grać albo im nie płacą, no cóż bywa.

W pierwszej połowie jedyne zanotowanie jest tylko to że w 7 minucie Nani uderzył z rzutu wolnego w poprzeczkę. I na tym koniec.
Druga połowa do 70 minuty to... powtórka z rozrywki. Znowu zero akcji, walka w środku. A od 70 United oddało 10 strzałów . Najwięcej szans na bramkę miał chyba Anderson no ale gdy ma się przed sobą tylko Palopa ( człowiek ma chyba małpie geny, screen ) a trafia się wysoko w trybunę no to nie trzeba nic komentować. W 95 minucie Nani ponownie z wolnego... spojenie. Swoją drogą nie wiem skąd sędzia wziął te 5 minut doliczonego czasu bo zero fauli, zmian, czegokolwiek. Jaki poziom meczu taki i sędziowania.
Jedyny plus z tego że 3 mecz z rzędu moi przeciwnicy nie oddają celnego strzału.

Małpie geny Palopa ?
REJESTRACJA lub LOGOWANIE

QPR by Maczeta

Offline Przemek112

• Najlepsza jedenastka świata
  • Na forum od: 03.11.2010r.
  • Gracias Raul ! ♥
« Odpowiedź #62 dnia: Lipiec 25, 2011, 23:53:43 »
A wiec u Ciebie tak jak u mnie :) Też remis :D W 95 minucie było tak blisko...szkoda.Ale mówi się trudno i trzeba iść dalej :) Mam nadzieję,że zdominujecie Champions League i dasz mojemu ulubionemu klubowi 4 Puchar Europy :) Powodzenia

Offline Yascarr

• Trampkarz
  • *
« Odpowiedź #63 dnia: Lipiec 26, 2011, 00:07:21 »
Sevilla to chyba dzisiaj nie grała. Żeby ani jednego strzału nie oddać.... Szkoda trochę tego spojenia Naniego, Sevilla była dzisiaj do ogrania i to wysoko. Mam nadzieję, że na Old Trafford sobie odbijesz.

Offline reddevil8911

• Właściciel Klubu
  • Dostał Piw: 1
  • Na forum od: 03.09.2009r.
  • Best In The World !!! Manchester United F.C.!!!!
« Odpowiedź #64 dnia: Lipiec 26, 2011, 00:20:37 »
No szkoda remisu, ale Sevilla dziś nie istniała, szkoda że znów szwankowała skuteczność.

Offline bachu12

• Asystent trenera
  • Na forum od: 18.01.2010r.
  • Gram w: ...
« Odpowiedź #65 dnia: Lipiec 26, 2011, 00:41:23 »
Jakbyś z nikim nie grał. Ale że nic nie strzeliłem to jestem zdziwiony trochę. Tyle szans. No ale trzeba teraz się wziąć za wygrywanie.

Offline Jaro9

• Junior
  • *
  • Na forum od: 03.06.2009r.
« Odpowiedź #66 dnia: Lipiec 26, 2011, 01:14:55 »
Mało ciekawy mecz ;) Sevilla faktycznie zero chęci do gry, szkoda tych dwóch dobrych okazji Naniego bo mogło się to skończyć bramkami. Pech :/

Offline Marcin14

• Menadżer
  • Dostał Piw: 8
  • Na forum od: 12.11.2009r.
« Odpowiedź #67 dnia: Lipiec 26, 2011, 09:48:38 »
Gratuluję wygrania w hicie z The Blues nic nie pokazali a ty strzeliłeś 2 bramki. Blackpool również nic nie pokazało i kolejne 3 punkty na twoim koncie. Z Sevillą jak ślicznie nie było i niestety remis. Szkoda tego wolnego Nani'ego z 95min piękne zakończenie meczu by było strzał w okienko ale jeszcze jest 5 kolejek i o awans jestem spokojny.

Offline Maczeta

• Trampkarz
  • *
  • Autor wątku
Odp: Manchester United by Maczeta ! 6 kolejka BPL , KUSZCZAK ???
« Odpowiedź #68 dnia: Lipiec 26, 2011, 10:52:44 »

0-1 Rooney
0-2 Rooney

Na Molineux Stadium atmosfera wspaniała. Wice lider Premier League, zespół który wliczając sparingi w 8 meczach stracił tylko jedną bramkę.
Wędrowcy nie przestraszyli się Manchesteru United i wyszli ustawieniem praktycznie tym samym co Czerwone Diabły .

Pierwsze minuty pokazały kto gra u siebie. Wilki zaatakowały i uwaga, oddały celny strzał na bramkę Lindegaarda. Był to pierwszy celny strzał na jego bramkę od meczu z Chelsea, ta statystyka na pewno robi wrażenie, ale nie zapominajmy że statystyki nie grają. Jednak na odpowiedź będącego dziś w fantastycznej formie Wayne Rooneya. Anglik po raz pierwszy i broni bramkarz, Anglik po raz drugi i znów Hanhemann. Kiedy naszła 23 minuta nikt nie spodziewał się że się uda, ale jak mówi powiedzenie do trzech razy sztuka, ponownie Rooney i tym razem amerykański bramkarz nie miał czasu na interwencje i musiał skapitulować. Tego dnia Lindegaard miał niesamowicie dużo roboty bo Wilki oddały 2(!) strzał celny na bramkę United. I tym miłym akcentem kończy się pierwsza połowa. W przerwie Sir Alex Ferguson ponownie zostawia Kuszczaka w szatni, możliwe że ma jakieś zadania sanitarne, bo nie widzę innych powiązań.
Druga połowa należy już w pełni do United . Chyba że ktoś uznaje strzały z 30 metrów które nie dolatują do bramki strzeżonej przez Duńczyka. Manchester miał tego dnia wielkie szczęście że gra u nich Rooney bo gdyby nie on oddali by tylko 1 celny strzał na bramkę.  A mianowicie Anderson próbował zaskoczyć bramkarza strzałem z prawej nogi, prawej gorszej nogi. W 73 minucie rożny dla United. Nani dośrodkowuje, piłkę wybijają obrońcy a ta trafia do Owena, on strzela ..... Na drodze piłce staje Rooney i klatką zmienia jej lot pokonując Hanhemann`a . Jeśli tego nie nazwać geniuszem to na prawdę nie wiem czym innym. Manchester wygrywa 2-0 i nadal w lidze plasuje się za Evertonem który ma jedną bramkę w bilansie przewagę nad The Red Devils.

Co z nim ? W przerwach zostaje w szatni, nie grał w żadnym oficjalnym meczu ? Może sam Kuszczak wypowie się o tym ?
~ Szef już mi nie ufa, nie wiem czy to moja wina ale pewnie tak. No bo na pewno nie chodzi o to że widział mnie jak z Valencią poszliśmy na kilka piw przed treningiem. Przecież o wie że jestem Polakiem i muszę wypić. Kurde no na treningu byłem trzeźwy tylko oni mi tak szybko strzelali że nie miałem czasu się przygotować. No a ten w przerwach często sobie idę kupić piwo w barze i do szatni zanoszę a no ten Ferguson to widział wszystko i ten no pewnie dlatego. Ale ja jeszcze wrócę i będę grał. A i mam prośbę do Polaków weźcie mi kupcie dobrą wódkę no bo w tej Anglii to taka lipa że nie ma dobrych rzeczy.~
 Czy taka postawa jest dobra dla bramkarze tej klasy ? A według was co dalej z polskim bramkarzem?
QPR by Maczeta

Offline reddevil8911

• Właściciel Klubu
Odp: Manchester United by Maczeta ! 6 kolejka BPL , KUSZCZAK ???
« Odpowiedź #69 dnia: Lipiec 26, 2011, 12:37:39 »
Wiesz co pójść już tego Tomka z tego Manchesteru, bo nie ma sensu by robił takie cyrki. Czytałem z nim tyle wywiadów i on taki jest. Wiem, że się zmarnował w United, ale bez przesady. Sorry, że tak piszę ale lubię tego piłkarza, choć wiele osób ma o nim złe zdanie.

Co do meczy, Rooney Show i wilki bez szans.

Offline Maczeta

• Trampkarz
  • *
  • Autor wątku
Odp: Manchester United by Maczeta ! 6 kolejka BPL ,2 kolejka LM
« Odpowiedź #70 dnia: Lipiec 26, 2011, 12:41:54 »

1-0 King ( Anderson )
Na Old Trafford wraca Liga Mistrzów. Do Anglii przyjechał Hamburger SV, niemiecki zespół nie posiadający zbyt pięknych fanek.
Atmosfera jak zwykle cudowna. A no i lekka zmiana w ustawieniu, Rooney cofnięty na środek pomocy a w przodzie zapomniany Berbatov.

Pierwsze 40 minut to tylko Manchester. Po paru minutach Anderson w uliczkę zagrywa do wysuniętego napastnika jakim dziś jest Bułgar. A ten barując się z 2 obrońcami zdołał strzelić na bramkę jednak zbyt groźne to nie było. Kilka minut później po raz kolejny środkiem pola akcja United. Carrick do Rooneya a ten mija z łatwością obrońce i oddaje nie groźny strzał. W 30 minucie rzut wolny i standardowo Nani. Tym razem nie trafił nawet w poprzeczkę lecz posłał wysoko nad bramką. Kibicom mogło się wydawać że Hamburger nie odda strzału jak Sevilla lecz nagle nastała 40 minuta i Lindegaard był zmuszony do niesamowitego wysiłku. Najpierw mocno Petric, Duńczyk przed siebie a tam przewrotką Van Nisterlooy i ponownie Duńczyk ! Fantastyczna interwencja. W przerwie ostra suszarka Fergusona za nie skuteczność.

Druga połowa to walki piłkarzy obu zespołów z samymi sobą. Valencia który debiutuje w tym sezonie próbował szarpać lewą flanką, ale po tym meczu wiadomo czemu nie jest on podstawowym a nawet rezerwowym zawodnikiem. Długo Berbatov nie mógł nic zrobić, no to Sir Alex się zdenerwował i wprowadził na boisko młodego King`a. Król jak mówi na niego Tomek Kuszczak, którego już na ławce możemy nie zobaczyć, wprowadził prawdziwy zamęt w ekipie gości. Już w 71 minucie powinien być rzut karnym gdy Kinga fauluje Ze Roberto, lecz sędziowie postanowili utrudnić mecz gospodarzom. Jednak w 79 minucie sędziowie nie mogli pomóc gdy właśnie Ze Roberto traci piłkę na rzecz Evry który odgrywa do Andersona. Brazylijczyk patrzy i wypatrzył Kinga. Młodziak ze spokojem mija obrońce i strzałem w prawe okienko bramki ustala wynik tego spotkania. W drugim meczu Sevilla wysoko wygrywa 3-0 z Glasgow Rangers. Manchester poprawił celność lecz skuteczność dalej leży.
Jak donosi oficjalna strona MU zimą do zespołu dołączy Ravel Morrison. Kolejny diament angielskiej piłki.

Wiesz co pójść już tego Tomka z tego Manchesteru, bo nie ma sensu by robił takie cyrki. Czytałem z nim tyle wywiadów i on taki jest. Wiem, że się zmarnował w United, ale bez przesady. Sorry, że tak piszę ale lubię tego piłkarza, choć wiele osób ma o nim złe zdanie.

Co do meczy, Rooney Show i wilki bez szans.

Nie to że mam coś do niego ale chciałem stworzyć jakąś historie i padło na niego. Chciałem żeby jego transfer był w aferze z władzami

QPR by Maczeta

Offline reddevil8911

• Właściciel Klubu
Odp: Manchester United by Maczeta ! 6 kolejka BPL ,2 kolejka LM???
« Odpowiedź #71 dnia: Lipiec 26, 2011, 12:46:07 »
No King, Morrison to może być fajna ekipa, dobry pomysł z wprowadzeniem młodych zawdoników. Mam nadzieję,że Ravel też zagra kilka meczy w reali, bo talent ma ogromny.

Aha spoko, rozumiem co z tym Kuszczakiem. Ciekawe gdzie się uda. :)

Offline piuk11

• I - ligowiec
  • Na forum od: 27.01.2010r.
  • Tylko Wisła, TS!
« Odpowiedź #72 dnia: Lipiec 26, 2011, 14:05:36 »
wyniki dalej świetne ;D
ta wypowiedź kuszczaka to mistrzostwo, zdania przerywane kurde no, itp. nieźle ci to wyszło.

Offline thomas1345

• Piłkarz C klasy
  • **
  • Na forum od: 06.07.2011r.
« Odpowiedź #73 dnia: Lipiec 26, 2011, 14:12:21 »
King znów daje zwycięstwo... Tomek nie ma łatwego życia w United... Jestem ciekaw do jakiego zespołu odejdzie.

Offline Marcin14

• Menadżer
« Odpowiedź #74 dnia: Lipiec 26, 2011, 14:42:46 »
Całe szczęście Rooney z Wilkami zagrał bardzo dobre spotkanie i dał 3 punkty jednak Everton dobrze sobie radzi ale do czasu. W LM znowu skuteczność i tylko 1:0 ale ważne 3 punkty. Niezła historia z Tomkiem :)

Offline Yascarr

• Trampkarz
  • *
« Odpowiedź #75 dnia: Lipiec 26, 2011, 14:48:04 »
Dobrze, że Rooney dal pokaz w meczu z Wolverhampton. Głównie dzięki jego świetnej grze, udało Ci się wygrać. Z HSV mogłeś strzelić więcej niż jedną bramkę, bo miałeś bardzo dużo sytuacji. Jednak tylko niezawodny King okazał się skuteczny, głównie dzięki temu fatalnemu błędowi Ze Roberto.

Offline Maczeta

• Trampkarz
  • *
  • Autor wątku
Odp: Manchester United by Maczeta ! 7 kolejka BPL . PYTANIE !?
« Odpowiedź #76 dnia: Lipiec 26, 2011, 15:09:33 »

REJESTRACJA lub LOGOWANIE0-2 REJESTRACJA lub LOGOWANIE

0-1 Berbatov ( Rooney )
0-2 Nani

Na DW Stadium Wigan kontra Manchester United. Wicelider gra z 18 drużyną. Skład United identyczny do tego w którym grali w Lidze Mistrzów no może oprócz tego że zagrał Park. I nadal brak na ławce Tomka Kuszczaka, który możliwe że dostanie szanse pokazania się w pucharze.

Już w 2 minucie okazja dla United. Park faulowany blisko linii 16 metra. Do piłki podchodzi Nani i tym razem nie trafia. Za to parę minut później Berbatov znajduje drogę do bramki . Rooney odegrał z brzucha i Bułgar nie mógł nie trafić. Wigan atakowało jak mało kto grając przeciwko Manchesterowi. Tyle strzałów może oddało kilka zespołów w całym meczu. Końcowy wynik ustala Nani, w końcu trafiając z wolnego w same widły, zdjął pajęczyne jak to wykrzyczał jeden z kibiców. Dłuższego opisu nie będzie ponieważ mecz nie był jakiś niesamowicie ważny .
Za 2 tygodnie hit z Arsenalem

Jak wolicie żeby wstawiać screeny tak jak powyżej czy np. jak przy meczu z Hamburger`em ?
« Ostatnia zmiana: Lipiec 26, 2011, 16:28:51 wysłana przez Maczeta »
QPR by Maczeta

Offline piuk11

• I - ligowiec
  • Na forum od: 27.01.2010r.
  • Tylko Wisła, TS!
« Odpowiedź #77 dnia: Lipiec 26, 2011, 16:23:34 »
Wice lider
razem.
jeśli chodzi o galerię, to dla mnie może tak zostać, tylko przycinaj screeny do najważniejszych rzeczy, coś (nie chełpiąc się) w moim stylu. ;)

Offline Jaro9

• Junior
  • *
  • Na forum od: 03.06.2009r.
« Odpowiedź #78 dnia: Lipiec 26, 2011, 16:26:49 »
Wigan powalczyło rzeczywiście jak mało kto. Jednak udało ci się strzelić dwie bramki i wygrać.

Offline Marcin14

• Menadżer
« Odpowiedź #79 dnia: Lipiec 26, 2011, 16:27:51 »
Jest wygrana ale Wigan walczył ja znimi wygrałem dopiero po karnych. Co do galerii to może zostać wszystko jest ok.

TWOJA LIGA Pro Evolution Soccer

« Odpowiedź #79 dnia: Lipiec 26, 2011, 16:27:51 »