Witam
Posiadam (narazie) internet od neostrady (telefoniczny) 1mb, w tym roku moze bede mial zmieniony na troche wyzsza predkosc, ten 1mb podzielony jest aktualnie na dwa kompy, tzn podlaczony routerem i w trakcie grania online, jak hostuje tzn ja jestem gospodarzem, to nie mam zbytnio lagow, moze minimalne sie zdarza ale nie ma meczu bez minimalnych lagow ale lagow prawie nie mam, natomiast regularnie scina obraz, czasem pojawiaja sie zwolnienia, nie duze ale sie pojawiaja, nie caly czas ale co kilkanascie sekund co 20-30 sekund, da sie grac bo nikt nie narzeka ale ja bym nie chcial tych zwolnien, lekkiego scinania obrazu, ma ktos moze pomysl co by z tym zrobic ? Tylko nie mowcie o czyszczeniu rejestrow, wirusow, defragmentacji dyskow itp. bo to juz robilem. Mierzylem ping na speedtest.net ale nie wiem dokladnie czy dobrze zmierzylem wzialem wybralem moja miejscowosc (Lublin) i cos pisalo pomiar przez Vip-net, przez taka firme , dobra zmierzylem i ping wyskoczyl 101 ale jak wzialem np Rzeszow kolo Lublina prawe, to wyskoczyl ping 60, natomiast jak zmierze na innej stronie to wyskoczylo 48, ma ktos pomysl jak pozbyc sie scin ? Zmiana Windowsa cos pomoze ? W sierpniu sobie kupuje oryginalny Windows 7 Home Premium 32 bit, aha i przypominam, ze gram z ludzmi przez: Pesleague.pl, kompa mam w miare mocnego, na Pesa napewno. Procesor Intel Pentium Dual Core e2220 2,4 ghz (dwurdzeniowy oczywiscie), 4 gb ram ddr 2, Karta Graficzna: Ati Radeon HD 4670 512 mb ddr 3 , Płyta głowna Gigabyte GA-G31M-S2L.