Dział Ogólny > PES 2012
PES 2012 - premiera już 14 października!!!
kosioraldo:
Ciekawi Jesteście, już wiecie która gra będzie dobra, jak to robicie, bo ja jakoś tego nie wiem w co będę grał, a wy już wnioskujecie jakimiś filmikami, na których oczywiście pokazane są pozytywne aspekty gry, a czemu nie pokażą nowych błędów ??
Bartek10:
REJESTRACJA lub LOGOWANIECiekawi Jesteście, już wiecie która gra będzie dobra, jak to robicie, bo ja jakoś tego nie wiem w co będę grał, a wy już wnioskujecie jakimiś filmikami, na których oczywiście pokazane są pozytywne aspekty gry
--- Koniec cytatu ---
Nie widziałem pozytywnych aspektów gry
kosioraldo:
hehe :D wkurza mnie to, wszyscy piszą "fife sciągne, pesa kupie" hahaha smiać mi się chcę, pomyślcie zanim napiszecie
Kusmier1215:
Daty wydania PESA
UK: Październik 14
Francja: Wrzesień 29
Niemcy: Wrzesień 29
Włochy: Wrzesień 29
Hiszpania: Wrzesień 29
Ameryka: Wrzesień 27
Sandu!:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEJesteście już pewni co wybierzecie? Macie jakieś dylematy?
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
--- Koniec cytatu ---
Ja raczej kupie Fifę, bo jednak na więcej liczyłem od ekipy Konami, cóż może za rok. Ale jednak w oba dema zagram i dopiero w tedy ocenie, która gra sprawia mi więcej radochy. W zeszłym roku była to Fifa, demo PESa mi się nie podobało i bardzo się na tym PESie przejechałem, bo wiele od niego oczekiwałem(zapowiedzi, zmiany), w tym roku już tak nie wyczekuję i może mnie nowy PES pozytywnie zaskoczy, ale raczej wątpię, a szkoda...
Nawigacja
[#] Następna strona