Dział Ogólny > PES 2012
PES 2012 - premiera już 14 października!!!
bachu12:
Po tym filmiku myślę sobie że zawodnicy stoją jak tyczki. Całe szczęście ja nie kupie ani Pro Eva ani FIFY. Kupie sobie nowe korki bardziej mi się opłaci.
kdetys:
gdyby fifa miała jakieś poważne stronki z dobrze organizowanymi ligami online na PC, tak jak jest w przypadku PESa... to bym się zastanawiał którą kupić.
A jak szukałem to kilka które przejrzałem jest taki chaos i bałagan że szok. Dlatego po prostu szkoda kasy jak dla mnie na fifę, do offline można sobie ściągnąć, a w pesa gram tylko online, co mnie zmusza do zakupu :)
Jedynie ligi fify na PS3 znalazłem dobrze organizowane - ale nie robią dla PC. Jeśli się mylę i jest coś interesującego, zapraszam do przesłania mi linków na priv, chętnie spojrzę :)
Lukaszeq:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEDaty wydania PESA
UK: Październik 14
Francja: Wrzesień 29
Niemcy: Wrzesień 29
Włochy: Wrzesień 29
Hiszpania: Wrzesień 29
Ameryka: Wrzesień 27
--- Koniec cytatu ---
Jeśli to prawda to do ściągnięcia powinna być jakoś 24-25 września a demko tak jak w zeszłym roku - 14-15 wrzesień.
Kubul:
Ja oczywiscie wybiore Pesa i kolejny sezon na pesleague :-) jestem ciekawy kiedy bedzie dostepna wersja pc do kupienia w ultimie :-)
Artur 7:
^ Ja również i prawdopodobnie mój premierowy sezon na pesleague... :) Aaa, już sie nie moge doczekać... :P A jak tam z Ultimy, bez problemu i długo się czeka...?
Nawigacja
[#] Następna strona