Akurat 14 pazdziernika mam imieniny! No to jest wiekszy powod zeby osobiscie kupic PESa 12Juz nie moge sie doczekac zeby go wyprobowac, a takze jestem ciekawy czy patche do niego beda tak samo dobre, jak w 11.
Ciekawe czy mają licencję na LE i LM?
kubul masz racje, ale mam nadzieje że mój oryginalny "patent" na trening z pc, przyniesie korzyści w grze online...
tak mają, ale to już chyba ostatni rok współpracy między Konami, a UEFA (o ile nie przedłużą umowy)
No jak już tego za rok nie będzie miało KONAMI to już du.. . Licencje to słaby punkt PESa. PES w tym może się schować do fify! Jestem ciekawy jakie będą nowości w licencjach.
Przerazisz się jakimi patentami rządzi się online
Masz na myśli lagi, czy przekręty niektórych speców tej dziedziny...
To Ty nie masz PESA?
to fajnie że wydadzą kolejna odsłonę PES jeszcze troche czasu tylko marwie sie o swojego demona czy podoła wymaganiom , ostatnio grałem w pes 2010 czy na 2012 tez wystarczy Athlon 3,6 GHz , Ge force GT 220...
ja sobie kupię 12 przez ultimę może troszkę podszkolę się grając online bo co to za przyjemność grać ciągle z BOT'ami
Dosłownie żadna. Jak dla mnie zabawa na 3-5 meczy i nuda. A z żywym przeciwnikiem to jest gra ale i tak najlepiej spotkać się z kolegami przy piwku i zagrać z mini turniej albo tak dla fazy 2v2 np
Torres i CR? REJESTRACJA lub LOGOWANIE