Dział Ogólny > PES 2012
PES 2012 z Liga Zon Sagres!
Douglas:
Szkoda że nie będzie więcej klubów w Other League;
--- Cytuj ---szkoda bo wychodzi na to, że liczba zespołów się nie zmieni :/ i co znów będzie tylko 1 klub niemiecki?? o ile będzie?? Zrobią Bayern i Borrusie??
--- Koniec cytatu ---
Bayern zrobią ale nie wiem czy Borussię ;)
es_sabbi:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEBayern zrobią ale nie wiem czy Borussię ;)
--- Koniec cytatu ---
tylko czemu Bayern??
Patrząc logicznie na dodane zespoły to są to mistrzowie ligi w swoich krajach a Bayern zajął dopiero 3 miejsce
Powinni więc dodać Borrusie (bo skoro PES ma Ligę Mistrzów to ta drużyna musi być) i Bayer.
Bayern walczy w eliminacji do LM i niekoniecznie awansuje - może wyeliminuje go np. Wisła Kraków :D
boss108:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEpiłka nożna na żywo mi sie wydaje że bedzie to coś takiego że jest mecz w telewizji przykład barca real
to w grze to samo masz
--- Koniec cytatu ---
gosciu to nie jest footbal LIVE tylko football LIFE takze napewno nic zwiazaniego z na zywo. radze czasem zajrzeć do słownika zanim sie wypowiesz
es_sabbi:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEgosciu to nie jest footbal LIVE tylko football LIFE takze napewno nic zwiazaniego z na zywo. radze czasem zajrzeć do słownika zanim sie wypowiesz
--- Koniec cytatu ---
z tego co ja rozumiem to nie ma już w menu ML i BAL a w ich miejsce jest ten Football Life więc to może być tylko nowa nazwa tych trybów.
Douglas:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEtylko czemu Bayern??
Patrząc logicznie na dodane zespoły to są to mistrzowie ligi w swoich krajach a Bayern zajął dopiero 3 miejsce
Powinni więc dodać Borrusie (bo skoro PES ma Ligę Mistrzów to ta drużyna musi być) i Bayer.
Bayern walczy w eliminacji do LM i niekoniecznie awansuje - może wyeliminuje go np. Wisła Kraków :D
--- Koniec cytatu ---
No masz rację ale Bayern to drużyna utytułowana i trochę żal by jej nie było w PES 2012. Borussia moim zdaniem też powinna być. KONAMI mogłoby powalczyć o Bundesligę..
Nawigacja
[#] Następna strona