Dział Ogólny > PES 2012
PES 2012 z Liga Zon Sagres!
Lukaszeq:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEtylko czemu Bayern??
Patrząc logicznie na dodane zespoły to są to mistrzowie ligi w swoich krajach a Bayern zajął dopiero 3 miejsce
Powinni więc dodać Borrusie (bo skoro PES ma Ligę Mistrzów to ta drużyna musi być) i Bayer.
Bayern walczy w eliminacji do LM i niekoniecznie awansuje - może wyeliminuje go np. Wisła Kraków :D
--- Koniec cytatu ---
Borussia występowała często w trailerach Fify więc nie wiem czy coś tam nie mają podpisanego :)
Bayern nie trafi na Wisłę bo grają w dwóch grupach (Wisła w Mistrzowskiej, Bayern w najwyższych miejscach).
REJESTRACJA lub LOGOWANIEz tego co ja rozumiem to nie ma już w menu ML i BAL a w ich miejsce jest ten Football Life więc to może być tylko nowa nazwa tych trybów.
--- Koniec cytatu ---
Ja też tak uważam że to po prostu po kliknięciu w football life będziemy mieli do wyboru ML lub BaL.
:)
Co do tematu, to z jednej strony fajnie - dla patchmakerów będzie więcej miejsca (chyba że zniknie liga z Szelawce itd). Tylko że w online patch Ci nie zmieni jakieś czegoś na przykład w Vitorie Guimares, a zawodnicy pewnie też nie będą licencjonowani.
mrozio11:
Nawet mogliby zrobić coś na kształt Ligi Angielskiej. 2 drużyny z licencją reszta pozmieniane nazwy.
L.A.:
Patrząc logicznie na dodane zespoły to są to mistrzowie ligi w swoich krajach a Bayern zajął dopiero 3 miejsce
Powinni więc dodać Borrusie (bo skoro PES ma Ligę Mistrzów to ta drużyna musi być) i Bayer.
Bayern walczy w eliminacji do LM i niekoniecznie awansuje - może wyeliminuje go np. Wisła Kraków :D
--- Koniec cytatu ---
wisła nie może grać w 4 rundzie el. lm z Bayern'em bo jest daleko w rankingu :P od dwóch sezonów obowiązuje zapis że w 4 rundzie muszą grać ze sobą zespoły odpowiadające mniej więcej tym samym poziomem który bierze się na podstawie rankingu :D więc np. drużyna z 10 dziesiątki nie może grać z drużyna która zajmuje 200 miejsce :D
wiem że podałeś to jako przykład ale chciałem wtrącić swoje 3 grosze :D
barcafun10:
--- Koniec cytatu ---
Sorry za off-top ale Wisła nie może wyeliminować Bayernu bo Bayern nie jest mistrzem swojego kraju i jest w grupie niemistrzowskiej a Wisła w mistrzowskiej
Kusmier1215:
nowe screeny:
Nawigacja
[#] Następna strona