Pomozcie mi znalesc te muzyke ale odpowiednia ta co jest w Pesie bo, w Pes jak ona gra to wysiwetla sie u dolu ekranu jaka to muzyka, no to walsnie ta i ona jest inna niz ta co na youtube i mi chodzi o to abyscie mi pomogli znalesc te muzyke, nazwe , ktora jest w Pesie 11 bo jak wpisuje ja na youtube to jest taka i ten zespol ja gra ale ona calkiem inaczej brzmi chociaz tez jest w Pesie, Konami musialo sie pomylic co do nazwy, prosze wlaczcie Pes'a i wciskajcie
dodaj do listy odtwarzania i esc aby sie zmienialy muzyki i jak traficie na to Shihad-Sleepeater to posluchajcie jej i pomozcie mi znalesc na youtube, czy gdzies bo na youtube jest ta sama nazwa ale jest inna jest pod ta sama nazwa ale jest inna ... nigdzie jej nie moge znalesc, aby szybko przesluchiwac wszystkie muzyki jakie sa w Pesie to tak jak mowie wejdzcie w ustawienia czy gdzies tam w Menu i wcisnijcie dodaj do listy odtwarzania i esc potem dodaj do listy odtwarzania i esc i beda wam sie zmienialy muzyki automatycznie, prosze o pomoc i przepraszam, ze zalozylem taki watek ale ta muza jest niesamowita.