Mam na mysli patch z ekstraklasą. Chciałem zrobić sam, miałem nawet 20 drużyn, ale w karierzee wyskakiwał błąd. Jak ktoś spróbuje naprawic go to może zadziała. Wydaje mi się że to przez źle wgrane logo ekstraklasy itd.
Oto mój of i pliki do kitservera:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEtrzeba jeszcze wgrać stroje dla kilku drużyn bundesligi, i ewentualnie stworzyć jeszce 1 jakąkolwiek drużyne(wolny slot w others B)
zaktualizować stroje ekstraklasy(są nieaktualne loga ekstraklasy na klatce, przydałoby się T-Mobile), Wgrać loga i kalendarz.
Dobrze byłoby zaktualizować transfery, niektórych nie zrobiłem(Robiłem patcha na własny użytek, więc zrobiłem tylko kilka najważniejszycch wg mnie transferów, niestety wykluczając te okienko, a w składach słabszych drużyn ekstraklasy nie bardzo się orientuje).Myśle że to 1-2 dni pracy bo najważniejsze już jest, czyli of. Patch jest na podstawie patcha Masterrafaela do ściągnięcia tu:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEI komentarz by Kozlie:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEW komentarzu nie zdązyłem jeszcze dać no callname piłkarzom, których sloty zostały poświęcone na polaków, polakom za to komentarz jest przypisany)
PES-Map:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPS. Najpierw należy zainstalować Patch od rafaela, komenatarz i jeżeli ktoś chce to jeszcze spolszczenie, a dopiero potem moje pliki.