0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Bujo - niestety twarz nie działa dam Ci tak to zwykłą pesowąjeszcze coś się zwaliło z zawodnikiem bo wywaliłem tą twarz a nadal wywala przy wczytywaniu zawodnika, więc nie wgrywam już twarzy, które są i tak mało widoczne w grze...
ale moja zostaje?
A moze by bylo tak ze raz Teku raz ja i bylibysmy w innych dwoch skladach? bo jak porowno mamy grac to dwa sklady.
Mi to pasi
@PortoFanJeżeli byś mógł to zmień mi kolor włosów na czarny i nie wiem czy może słabo widać na zdjęciu ale czy mam Skin Colour nr. 2?
@portofan mozesz mi zmienić nazwę na koszulce z Lionel Messi na Lionel samo jak to nie był by problem;)
Ok, dodałem Messi żeby było wiadomo o którego użytkownika chodzi
No nie! Nie zdążyłem się zapisać Trudno. Fajny pomysł. Mam nadzieję, że będzie DŁUGA kariera.
Zajęte Numery:2, 3, 4, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 15, 16, 17, 18, 20, 21, 22, 23, 27, 42, 79, 92
zrobię tak, że będzie 3 do jednego meczu, 3 do drugiego, a ten ostatni będzie w każdym meczu wchodził z ławki w okolicach 50 minuty
A nie widziałeś mojego... ;]To będzie bardzo niesprawiedliwe... Lepiej przesuń tego jednego, na pomoc, albo niech każdy z napastników, będzie jeden mecz odpoczywał, tak żeby było po równo...