Zapisy uważam za rozpoczęte!!
A o to i formularz
Wypełnij formularz
Nazwisko: będzie to nick (ale bez numerów, np. jak mamy użytkownika user12, to nazwisko będzie "User"
Napis na koszulce: ...
Lepsza Noga: ... (prawa, lewa)
Pozycja: ... (max 3, w tym główna - potrzeba 2 GK, 4 ŚO, 4 BO, 8 pomocników (w tym co najmniej 4 bocznych), 4 napastników + ewentualnie jakby było dużo chętnych to mogę powiększyć trochę)
Wiek: ... (bez znaczenia, bo wyłączę tryb rozwoju, żeby każdy był równy, ale nie bierzcie za dużego, żebyście kariery nie skończyli
)
Umiejętności: ... (podajcie jakieś cechy, w których chcecie się specjalizować, np. szybkość, siła strzału, itd. Im więcej takich cech, tym mniejszy ich poziom, oczywiście można też wziąć jakąś kartę, ale ponieważ one podwyższają overall to im więcej ich tym niższe umiejętności, overall każdy będzie miał równy, nie wiem jeszcze jaki ustawić, myślałem nad 75. co Wy na to?)
Twarz: ... (czarować nie będę tutaj, będą robione w edytorze przez grę, kolor oczu, skóry itp.)
Włosy: ... (powiedzcie jakie chcecie, albo dokładnie namiary)
Budowa Ciała: ... (wzrost i waga, ewentualnie długość nóg)
Akcesoria: ... (buty, gram na RSC Patch, możecie podać kolor jaki chcecie, jak nie wiecie jakie są, bransoletki, frotki, długość rękawów (takie i takie, krótkie lub długie oraz jeśli niekrótkie to czy chcecie mieć centralne rękawy, długość getrów, koszulka wpuszczona w spodnie czy luźno oraz czy chcecie rękawiczki jak będzie zima oraz taśma na getry)
Sposób poruszania: ... (drybling oraz radość po golu 1 i 2)
Numer: ...
Pozwoliłem sobie zarezerwować miejsca dla 3 użytkowników, którzy pomogli mi w tworzeniu drużyny:
Mathey_00
Nazwisko: Mathey
Napis na koszulce: Mathey
Lepsza Noga: prawa
Pozycja: Napastnik i prawy pomocnik
Umiejętności: Szybkosc, mocny strzał, drybling accuracy, drybling speed, celnosc, dokladne i dlugie podania.
Twarz: Bialy, oczy brazowe.
Włosy: Irokez.
Budowa Ciała: wzrost: 180, waga: 73
Akcesoria: buty: nike mercurial, dlugi rekaw, koszulka: nie wlozona do spodni, tasma: tak.
Sposób poruszania: drybling: 4, cieszynki: 29 i 30.
Numer: 8
mgrDaro969
Nazwisko: mgrDaro
Napis na koszulce: D A R O
Lepsza Noga: ... lewa
Pozycja: ... środkowy pomocnik (przy ustawieniu ofensywnym to jako środkowy ofensywny za napastnikami), prawy pomocnik, cofnięty napastnik
Umiejętności: ... siła strzału, drybling
Twarz: ... kolor skóry: 1 kolor oczu:
Włosy: ...
REJESTRACJA lub
LOGOWANIE Poleć znajomym
Budowa Ciała: ... 185cm, 65kg.
Akcesoria: ... rękawiczki jak zima, koszulka luźno, na lewym ręku frotka, cieszynka: a'la Robert M (wiesz o co chodzi : D)
Sposób poruszania: ... 3
Numer: 7
TeKu
On nie wysłał mi formularza, ale zarezerwował sobie
Środkowy Pomocnik, nr 10, więc Messi123 musisz pogadać z Teku i ustalić to już między sobą
Zapisy zakończonepamiętajcie, że możecie odejść z zespołu, jeśli nie przedłużycie kontraktu, co nie jest zależne ode mnie! ale zagram z maksymalną liczbą funduszy, żeby zapobiec temu, nie będę nikogo kupował
Zajęte Numery:
2, 3, 4, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 15, 16, 17, 18, 21, 22, 23, 27, 42, 79, 92