Ty zawsze byłeś pyskatym skur+ysynem, w tej chwili ubliżasz kilku ludziom,
Miałeś na celu obrazę mojej osoby, czy mojej matki?
w tej chwili ubliżasz kilku ludziom,
Bo ty w ogóle nie chciałeś mnie teraz urazić.
którzy naprawdę wkładają w to serce i wytężają umysł.
Prohint: mówię o takich, którzy tego nie robią, bo w ostatnim czasie pojawiają się takie kariery, że często te dobre są mniejszością. Simple as hell.
Weź się kur+a hospitalizuj, bo twoje kariery to też były niezłe ścierwo.
Spoko, mogłeś mi którąś skomentować i wytknąć błędy, gdy prosiłem o wymienienie, co wypada poprawić, bo mnie słowa krytyki nie ruszają.
Chociaż nie wiem, co takiego tragicznego u mnie było: czy dość spora liczba screenów i skrótów, czy swego czasu najdłuższe na forum opisy meczów i wieści transferowych, czy jeszcze coś innego. I która kariera: debiut Wolves, United, czy może jedyny w swoim rodzaju Milan. Jestem w kropce.
Aaaa i jeszcze jedno-zmień se ten statut na normalny, a nie ukryty, widać, że pali ci się grunt pod nogami Nederland, boisz się pokazać na forum.
Sraka ptaka. Od zawsze wszędzie w internetach miałem ukryty status, ba - w niektórych miejscach jest on bardziej popularny niż publiczny. Coś czuję, że sądzisz, że ja dopiero po twoim mass_rage poście zacząłem się "chować".
Naprawdę, ścierałem się w sieci z tyloma osobami, że jeśli myślisz, iż jesteś jakimś werbalnym kozakiem i sprowadziłeś mnie do parteru, to się przeliczyłeś, bo z racji tego, że widzę cię pierwszy raz dla mnie jesteś jedynie krzykliwym wypierdkiem. Ale próbuj dalej.
PS. Znamy się? Jakieś multi?
Wracając do tematu: dobre spotkanie pomiędzy dwoma trochę niespełnionymi, może nieco niedocenianymi zespołami z europejskiej drugiej, trzeciej półki. Górą Serbowie po dość łatwym spotkaniu, pozostaje mieć nadzieję na odpowiedź graczy Rosenborga przed własną publicznością. Najciekawsze jeszcze przed nami, bo nieco rozmontowany Arsenal mierzyć się będzie z zawsze groźnym Dynamem i wbrew pozorom nie ma tutaj wyraźnego faworyta.
Sam oczekuję reaktywacji poczynań Wilków. ; )
Rozegrałem kilka meczów naprzód, ale jeśli miałbym teraz powrócić do opisywania, to chyba tylko z jakimś turniejem.