Nie wiem co wy o tym myslicie, ale w demo grająć FC Porto, zawodnicy ofensywni mają niesamowicie krótką kontrolę nad piłką, taki np. J. Moutinho obraca się z piłką niczym Messi w pesie 2011... Gracze którzy normalnie nie posiadają takiej zwrotności, zwinności, dynamiki-tu nagle osiagają naprawdę charakterystykę Alexisa czy Messiego... Takim Robinho w I grze juz byłem w stanie minąć kilku rywali bo zapieprza on jak głupi, a piłka trzyma mu się jak na magnes... Nie podoba mi się to, a co będzie jak do akcji wkroczy Leo? Bedzie można nic przejść całe boisko pewnie ze 2 razy... W Pesie 2010 tak było, gracze z mazing run, czy czymś , jak Messi, Aguero ( w pesie 2010!) , Robinho byli najlepszymi i po prostu gra opierala sie na R1 i do przodu :/. W 2012 widze ze wracaja do tego. Są pewne plusy, jak np, szybsze wykonywanie autow i cornerów, czy tez podania w sumie trochę płynniejsze- inne niz w 2011 ale nie powiedziałbym ze sa rewejacja, w 2011 jak potrafisz grać to podania też są naprawde na dobrym poziomie (pod względem zaprojektowania, budowy struktury ich działania...)
Może w pełnej wersji będzie inaczej, ale póki co czekam na poprawkę adelante patch do 2011 a żeby nie wywalało do Windowsa