Będzie w sklepie PlaystationStore ale jeszcze nie wiadomo o której godz. jak ktoś wie niech pisze.
z tego co sie dowiedzialem dzisaj, gdzies wyczytalem w necie grzebiac to PlaystionStore odswiezaja/update-uja raz dziennie ale nie dokopalem sie o ktorej godzinie dokladnie. Jak komus b. zalezy na tej godzinie to niech szuka godziny odswiezenia PS Store
Dema na pc nie pobieralem, takie (moze glupie) pytanie:W demo mozna grac tylko w Player vs CPU czy mozna Player vs Player ?
Siema. Mam pytanie co do ustawień kontrolowania drugiego gracza np kiedy wychodzę z akcją. Czy to wtedy też działa? Trzeba nadać manualnie kierunek biegu partnerowi z drużyny czy można ustawić żeby on sam ruszył w odpowiednim momencie na prostopadłą piłkę? Bo często mam taką sytuację, że biegnę z piłką a mój napastnik zamiast wybiec gdzieś na wolne pole, stoi w miejscu.
uzywajcie internet download manager ktory przyspiesza sicaganie przy 25megowym necie demko sciagało 3mega na sekunde
Sam określasz prawym analogiem, kiedy i który zawodnik z Twojej drużyny, ma ruszyćA mógłbyś podać link z najnowszą wersją, z serialem + crack, bo niedawno mi się licencja skończyła, a ten program wymiata
A wiadomo coś już na temat dema na xboxa ?
Ale to będzie do ściągnięcia tylko przez xboxa ? Nie będzie można ściągnąć na kompie i nagrać na płytkę ?
Sam określasz prawym analogiem, kiedy i który zawodnik z Twojej drużyny, ma ruszyć.
A nie da rady ustawić tak jak w poprzednich pesach było, żeby sam ruszał?