Dział Ogólny > PES 2012
PES 2012 PC-DVD już w sprzedaży za pośrednictwem pesleague.pl!!!
Messi_12:
Bzdury gadasz, ze szok ..., to nie jest market, czy tego typu rzecz... w marketach takie rzeczy sie moga zdarzac ale nie tu, cena bedzie max 100-120 zl i nie wiecej + oczywiscie doplata za przesylke, zalezy czy przy odbiorze , czy np przelewem, bo jak przelewem np. to nie placisz za przesylke, jest pare sposobow platnosci.
Risto-pl:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENie wiem czy kupić... ostatnio jak zamawiałem PESA 2011 z Allegro to niemal nie dostałem zawału jak otwierając kopertę wyciągnąłem pudełko i gra był bez folii... na szczęście key i gra online działa, a sam sprzedający napisał mi, że takie gry dostali od Konami i, że oni tak je wydają...
Jeszcze się waham z kupnem też z tego powodu, że cena może ulec zmianie. Wydaje mi się to bardzo podejrzane. 100zł ? Na pewno dwa tygodnie przez napiszą setki emailów, że cena ulega zmianie na 160zł i czy potwierdzasz zamówienie.
--- Koniec cytatu ---
jeszcze tak nie było
piotrstce:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEBzdury gadasz, ze szok ..., to nie jest market, czy tego typu rzecz... w marketach takie rzeczy sie moga zdarzac ale nie tu, cena bedzie max 100-120 zl i nie wiecej + oczywiscie doplata za przesylke, zalezy czy przy odbiorze , czy np przelewem, bo jak przelewem np. to nie placisz za przesylke, jest pare sposobow platnosci.
--- Koniec cytatu ---
pokaż mi gdzie jest płatność przelewem bez kosztów przesyłki? zawsze jest taka podobna cena nie wiem nad czym się podniecacie 99zł + koszty przesyłki czyli minimum 110 zł czyli standart...
maciek_pl:
PANOWIE PRZYPOMINAM,ŻE NALEZY ZAKUPIĆ GRE WCHODZĄC NA STRONE ULTIMY PRZEZ NASZ BANER NA STRONE!!!INACZEJ NIE DOSTANEMY ZADNYCH SUWENIRÓW ZA TO!
es_sabbi:
Panowie cena nie ulegnie zmianie :) 100zł to już pewne + koszty przesyłki.
Za PES2010 płaciliście 120zł + przesyłka więc w tym roku gra jest o 20zł tańsza!!
W tym roku po prostu gry staniały - CoD:Black Ops też kosztował 100zł, to samo nowy NFS itd.
Nawigacja
[#] Następna strona