Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Demo
Better Demo Patch 2012 0.2 Beta by NLP & Mathey_00!!
dzony76:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
mateusz19191010:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEMożesz przecież już teraz ściągnąć tą "Srarsę"
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
HALA Madrid!!!
--- Koniec cytatu ---
Łajzo i idioto po co obrażasz klub ??? I wychwalasz Real ??? Weź tu nie pisz takich tekstów , takie teksty to sobie pisz na forum Madrytu , a nie na forum PESa . Jak mnie denerwuje takie zachowanie . Nie wiem po co na świecie są tacy debile .
Ja śledzę ten blog Jenkeya i już nie mogę się doczekać tych jego odblokowanych drużyn , ale na wasz patch też czekam .
Real_Leon:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEŁajzo i idioto po co obrażasz klub ??? I wychwalasz Real ??? Weź tu nie pisz takich tekstów , takie teksty to sobie pisz na forum Madrytu , a nie na forum PESa . Jak mnie denerwuje takie zachowanie . Nie wiem po co na świecie są tacy debile .
Ja śledzę ten blog Jenkeya i już nie mogę się doczekać tych jego odblokowanych drużyn , ale na wasz patch też czekam .
--- Koniec cytatu ---
mateusz19191010 to nie zadziała bo PES demo do tego nie jest do tego przygotowany, nie wierze w ten patch, wierze w patch od naszych chłopaków. tamten nigdy nie zadziała a nawet jesli cos odblokuje to to i tak nic nie da.
Douglas:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEŁajzo i idioto po co obrażasz klub ??? I wychwalasz Real ??? Weź tu nie pisz takich tekstów , takie teksty to sobie pisz na forum Madrytu , a nie na forum PESa . Jak mnie denerwuje takie zachowanie . Nie wiem po co na świecie są tacy debile .
--- Koniec cytatu ---
Opanuj się, to nie jest powód żeby od razu wyzywać mnie od idiotów i innych "Nerwy w konserwy"
OMG
Rafal_KKS:
Może dodasz do tego patcha jakąś polską drużynę ?[najlepiej Lecha] :)
Nawigacja
[#] Następna strona