Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Twarze

MOJA OPINIA O PES 2012 I PRZEPROSINY

(1/3) > >>

Ziutkowski:
JA TAK POWIEM SZCZERZE ŻE FACJATY Z 12-TKI SĄ PO PROSTU KIEPSKIE JAKOŚCIOWO MOŻE TO PRZEZ DEMO ALE WĄTPIĘ ŻEBY BYŁY INNE W NORMALNEJ GRZE ,MOŻE GRYWALNOŚĆ JEST LEPSZA PRZEDE WSZYSTKIM CHODZI O BRAMKARZY ICH ZACHOWANIU W GRZE ,ALE NIESTETY PROGRAMIŚCI KONAMI ZROBILI NAM NA ZŁOŚĆ CHODZI O FACEMAKERÓW BO ZMIENILI ROZMIAR TEXTURY TWARZY JAKBY CHCIELI UDOWODNIĆ ŻE ONI ROBIĄ NAJLEPSZE TWARZE ALE TYM RAZEM PRZESADZILI BO POSZŁO IM NA GORSZE ALE TO JEST MOJE ZDANIE NIE WIEM JAK WY TO OCENIACIE CZEKAM NA WASZE OPINIE.

PS.PRZEPRASZAM WSZYSTKICH FACE MAKERÓW ZA TO ŻE NAPISAŁEM ŻE TWARZE Z PES 11 PASUJĄ DO 12-TKI SUGEROWAŁEM SIĘ TYM ŻE OTWIERAJĄ SIĘ W FEIU .

dodo997:
w pełni cie popieram twarzyczki slabe a konami powinno zadbac o nas graczy i jezeli nie maja licencji to powinni sie starac nam ulatwic dostosowanie gry do naszych potrzeb a nie utrudniac

stachu_1991slu:
Akurat w tym roku było tylu dobrych naszych facemakerów i powstało tyle twarzy dla Ekstraklasy i wszystko na marne..... :-X :-X
Jednak myśle że wyjdzie jakiś konwerter albo coś podobnego bo to była by tragedia :P

MaTX:
Tak myślałem, że mogłeś coś pomylić jak napisałeś, że jest inny rozmiar tekstury. Co do konwertera może być trudna sprawa. Wielkie szkoda tym bardziej, że ostatnio twarze polskich ligowców można pobrać w jednym miejscu.
Ale coś za coś jak zobaczyłem pot na pierwszych screenach tak przypuszczałem, że może to się odbić na twarzach z 11, które nie będą pasować.

Ziutkowski:
NIE CHCĘ BYĆ ZŁYM PROROKIEM ALE NIE WRÓŻĘ TEJ SERII PESA POWODZENIA NA RYNKU GRY DO PIŁKI ,PISZĘ TO JESZCZE PRZED WYDANIEM GRY ALE NIESTETY TAK TO WYGLĄDA, MOŻE KTOŚ KTO MA NA TO WPŁYW MÓGŁBY JESZCZE ZMIENIĆ KWESTIĘ TEXTURY TWARZY W PES 12 CHODZI O ROZMIAR JEJ ,MOŻE JAKIŚ LIST DO KONAMI ŻEBY ZMIENILI SWOJE ZAMIARY NIECH POZNAJĄ OPINIE GRACZY NA TEN TEMAT.

PS.PODJĄŁ BY SIĘ KTOŚ TEGO .

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej