Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Twarze

MOJA OPINIA O PES 2012 I PRZEPROSINY

<< < (3/3)

Nederland:
Zdejmij sztangę z caps locka.
Tu, w internetach używanie tego klawisza oznacza krzyk. No, chyba że masz suszarę nad podbródkiem.

--- Cytuj ---w pełni cie popieram twarzyczki slabe a konami powinno zadbac o nas graczy i jezeli nie maja licencji to powinni sie starac nam ulatwic dostosowanie gry do naszych potrzeb a nie utrudnia
--- Koniec cytatu ---
Po demie widać, że tej firmie bardzo zależy na stoczeniu się do rynsztoka. Muszą jeszcze tylko furtkę do kanałów otworzyć, ale znaleźli już wytrych. Mam szczerą nadzieję, że w tym roku EA ich zmiażdży, może wreszcie Japońce pójdą po rozum do głowy.

Ziutkowski:
quote author=Nederland link=topic=104825.msg625995#msg625995 date=1314617506]
Zdejmij sztangę z caps locka.
Tu, w internetach używanie tego klawisza oznacza krzyk. No, chyba że masz suszarę nad podbródkiem.

Bo to był mój krzyk niezadowolenia,bo to  co wyprawiają programiści z KONAMI woła o pomstę do nieba ,wszystko robią by PES był wspomnieniem ,a co do suszary to określ się o co ci biega i uwagi mi nie zwracaj bo będę pisał jak ja uważam i ty nie będziesz mnie wychowywał ,ja twoich wpisów nie komentuję i nie interesuje mnie czy piszesz z małej czy dużej litery to jest wyłącznie twoja sprawa.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej