0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
1 kolejka:Zawisza GKS KatowiceLechia Gdańsk Górnik ZabrzeJagiellonia Zagłębie LubinLegia Warszawa Cracovia KrakówWisła Kraków GKS BełchatówLech Poznań Śląsk WrocławPolonia W-wa Widzew ŁódzKorona Kielce Podbeskidzie2 kolejka:Podbeskidzie GKS KatowiceWidzew Łódz Korona KielceŚląsk Wrocław Polonia W-waGKS Bełchatów Lech PoznańCracovia Kraków Wisła KrakówZagłębie Lubin Legia WarszawaGórnik Zabrze JagielloniaZawisza Lechia Gdańsk3 kolejka:Legia Warszawa GKS KatowiceWisła Kraków JagielloniaLech Poznań Lechia GdańskPolonia W-wa ZawiszaKorona Kielce Górnik ZabrzePodbeskidzie Zagłębie LubinWidzew Łódz Cracovia KrakówŚląsk Wrocław GKS Bełchatów4 kolejka:Widzew Łódz GKS KatowiceŚląsk Wrocław PodbeskidzieGKS Bełchatów Korona KielceCracovia Kraków Polonia W-waZagłębie Lubin Lech PoznańGórnik Zabrze Wisła KrakówZawisza Legia WarszawaLechia Gdańsk Jagiellonia5 kolejka:Jagiellonia GKS KatowiceLegia Warszawa Lechia GdańskWisła Kraków ZawiszaLech Poznań Górnik ZabrzePolonia W-wa Zagłębie LubinKorona Kielce Cracovia KrakówPodbeskidzie GKS BełchatówWidzew Łódz Śląsk Wrocław6 kolejka:Śląsk Wrocław GKS KatowiceGKS Bełchatów Widzew ŁódzCracovia Kraków PodbeskidzieZagłębie Lubin Korona KielceGórnik Zabrze Polonia W-waZawisza Lech PoznańLechia Gdańsk Wisła KrakówJagiellonia Legia Warszawa7 kolejka:Lechia Gdańsk GKS KatowiceJagiellonia ZawiszaLegia Warszawa Górnik ZabrzeWisła Kraków Zagłębie LubinLech Poznań Cracovia KrakówPolonia W-wa GKS BełchatówKorona Kielce Śląsk WrocławPodbeskidzie Widzew Łódz8 kolejka:GKS Bełchatów GKS KatowiceCracovia Kraków Śląsk WrocławZagłębie Lubin Widzew ŁódzGórnik Zabrze PodbeskidzieZawisza Korona KielceLechia Gdańsk Polonia W-waJagiellonia Lech PoznańLegia Warszawa Wisła Kraków9 kolejka:Wisła Kraków GKS KatowiceLech Poznań Legia WarszawaPolonia W-wa JagielloniaKorona Kielce Lechia GdańskPodbeskidzie ZawiszaWidzew Łódz Górnik ZabrzeŚląsk Wrocław Zagłębie LubinGKS Bełchatów Cracovia Kraków10 kolejka:Cracovia Kraków GKS KatowiceZagłębie Lubin GKS BełchatówGórnik Zabrze Śląsk WrocławZawisza Widzew ŁódzLechia Gdańsk PodbeskidzieJagiellonia Korona KielceLegia Warszawa Polonia W-waWisła Kraków Lech Poznań11 kolejka:Lech Poznań GKS KatowicePolonia W-wa Wisła KrakówKorona Kielce Legia WarszawaPodbeskidzie JagielloniaWidzew Łódz Lechia GdańskŚląsk Wrocław ZawiszaGKS Bełchatów Górnik ZabrzeCracovia Kraków Zagłębie Lubin12 kolejka:Zagłębie Lubin GKS KatowiceGórnik Zabrze Cracovia KrakówZawisza GKS BełchatówLechia Gdańsk Śląsk WrocławJagiellonia Widzew ŁódzLegia Warszawa PodbeskidzieWisła Kraków Korona KielceLech Poznań Polonia W-wa13 kolejka:Polonia W-wa GKS KatowiceKorona Kielce Lech PoznańPodbeskidzie Wisła KrakówWidzew Łódz Legia WarszawaŚląsk Wrocław JagielloniaGKS Bełchatów Lechia GdańskCracovia Kraków ZawiszaZagłębie Lubin Górnik Zabrze14 kolejka:Górnik Zabrze GKS KatowiceZawisza Zagłębie LubinLechia Gdańsk Cracovia KrakówJagiellonia GKS BełchatówLegia Warszawa Śląsk WrocławWisła Kraków Widzew ŁódzLech Poznań PodbeskidziePolonia W-wa Korona Kielce15 kolejka:Korona Kielce GKS KatowicePodbeskidzie Polonia W-waWidzew Łódz Lech PoznańŚląsk Wrocław Wisła KrakówGKS Bełchatów Legia WarszawaCracovia Kraków JagielloniaZagłębie Lubin Lechia GdańskGórnik Zabrze Zawisza
Co to ma być?[/quotz REJESTRACJA lub LOGOWANIECo to ma być?zajełem potrzebne miejsce zeby wszystko było na pierwszejs tronie zeby było łatwo zobaczyc zawsze tabele i terminarz a nie szukac po kolejnych stronach
Co to ma być?
Skąd mam wiedzieć jaką mam kadrę i jakie skile? Nie pójdzie mi PES 2011 więc nie mam skąd wziąć skili. Może udostępnisz jakieś screeny? Bo skąd mam wiedzieć jacy gracze są w patchu a jacy nie.
podaj meila to ci wysle:)
REJESTRACJA lub LOGOWANIE - ja już wysłałem skład to na niego nie patrz zrobię nowy jak skile wyślesz ok?
ok:) btw bardzo fajny sposob przedstawienia formacji i taktyki