Okienko otwarte dzisiaj od 13.30 !!
Dzisiaj od godziny 13.30 do czwartku do godziny wtorku godz.15.00 otwarte będzie okienko transferowe.Bardzo prosze o zapoznanie sie z zasadami transferowymi przedewszystkim nowych graczy.Budżety transferowe oczywiscie podane są na pierwszej stronie!! O to zasady transferowe(za nie przestrzeganie będą karny!!!)
1.Każdy manager moze kupic w jednym okienku 3 piłkarzy,ma prawo takze sprzedac 3 piłkarzy.
1.a Zawodnik którego chcecie kupic musi byc dostępny na
REJESTRACJA lub LOGOWANIE !!! inaczej nie mozna go kupic bo nie ma do niego statystyk!!!2.a Piłkarza można kupic na dwa sposoby :
* Dogadac sie z innym managerem z ligi,ustalic cene oraz napisac mi na pw ze doszlo do takiej transakcji.
* Jezeli chcecie kogos kupic z poza ligi polskiej wchodzicie na strone
REJESTRACJA lub
LOGOWANIE i szukacie tam swojego piłkarza klikając na lewym menu w napis europa i i tam macie kraje i ligi oraz ceny zawodników!
2b Sprzedac zawodnika można w ten sam sposób co kupic
2c Jezeli przy jakims zawodniku nie ma ceny mozna wtedy można go sciagnąc z tkzw. wolnego transferu ,ale mozna tak zakupic tylko jednego zawodnika ,trzeba najpierw wysłac mi wiadomosc na pw (musi byc to transfer w miare realny)
3.Najlepsi zawodnicy ligi ,mogą dostac ofertę z za granicy większą niż jest na transfermarket.de(zostanie ona złożona przezemnie)
4. Do kupionego zawodnika dodajcie sobie 1 rok do wieku !!Iż każdy zawodnik jest o rok starszy! Po tym sezonie każdy zawodnik który ma wiecej niż 35 lat kończy kariere!!! Więc patrzec kogo kupujecie !
To wszystko do kupna i sprzedazy zawodników.Mam nadzieje ze przejdzie to sprawnie.
Teraz najwazniejsza rzecz .Jezeli dokonacie zakupów piłkarzy to piszecie tutaj w temacie :
Przybyli:
Odeszli:
Budzet po transferach:
1.Nie dodajecie pojedynczo zawodników!!! Bo wtedy robi sie bałagan ,zastanów sie kogo kupujesz i wtedy napisz wszystkie transfery a nie pojedynczo!!
2.Jeżeli dokonasz transferów to wysyłąsz odrazu skład na Remes Puchar Polski ,który zostanie rozegrany we wtorek/środe
3.Trenerzy Legii i Lecha zobowiązani są do wysłania składów na mecze rewanżowe w fazie grupowej Ligi Europy do końca środy!!
4.Liga europejska zostanie rozegrana w czwartek!!!