Dział Ogólny > Ogłoszenia Turniejów Stacjonarnych
Mistrzostwa Polski PES 2011 by PES Scena & Pesleague.pl
newsman:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Informacje ogólne:
Już 9 października w warszawskim klubie sportowym confashion sport mieszczącym się na ul. Moliera 6, odbędą się Mistrzostwa Polski PES 2011 by PES Scena & Pesleague.pl. Jednocześnie impreza będzie finałem pierwszego sezonu PES Golden League.
Uczestnicy będą mieli do dyspozycji 13-cie, 40-50 cal. telewizorów oraz bar, w którym będzie można ugasić pragnienie po rozegranym meczu. Każdy z graczy otrzyma identyfikator, na którym będzie umieszczony nick, drużyna, którą będzie grał na turnieju oraz loga partnerów wydarzenia.
Dojazd:
Z Dworca Centralnego na miejsce turnieju najłatwiej dojechać autobusami nr. 175 i 174. Czas przejazdu to ok. 15-17 minut. Jeżeli ktoś zabiera znajomych lub dziewczynę, to w bliskiej odległości od pubu jest Stary Rynek
Wpisowe:
Uczestnicy - 15złOsoby towarzyszące - 1zł
Nagrody:
Nagrody w tym momencie są w przygotowaniu. Na pewno najlepsza czwórka otrzyma pamiątkowe puchary.
Kolejne informacje już wkrótce. Zapraszam także do śledzenia nas na naszym facebook'owym profilu :)
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
es_sabbi:
Panowie no i co taka cisza?? :) Robimy nalot na Warszawe?? :) Trzeba wpasc i godnie pozegnac starego PESika :)
Szkoda ze niestety nie udalo sie zrobic soboty bo bysmy moze jakis mini turniej w PES12 pograli :)
Artur 7:
Ja bym się przejechał, tylko za daleko mam i potem nie zdążę na Adamka ;)
L.A.:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEJa bym się przejechał, tylko za daleko mam i potem nie zdążę na Adamka ;)
--- Koniec cytatu ---
adamek walczy we wrześniu a turniej jest w październiku ;)
Artur 7:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEadamek walczy we wrześniu a turniej jest w październiku ;)
--- Koniec cytatu ---
Ale się zamotałem :P
Nawigacja
[#] Następna strona