Dział Ogólny > Ogłoszenia Turniejów Stacjonarnych
Mistrzostwa Polski PES 2011 by PES Scena & Pesleague.pl
chrisvert:
Podajcie jakies szczególy na temat turnieju. Jakie ekipy, ile czasu mecz, forma i jaka formuła rozgrywek.
ferragamo21:
Ja chętnie wpadnę ale chciałbym wiedzieć czy jest potrzeba jakiegoś specjalnego zapisywania się, spełnienia warunków konkretnych czy tylko wystarczy wpaść, wysypać się z kasy i grać? :) Bo pomysł fajny, może być ciekawie dlatego się tym interesuję. :)
Pkotu:
Temat zacny; czekamy tylko na więcej szczegółów :) Ja się chętnie zapiszę, być może i znajomiec jakiś się znajdzie.. Co prawda pewno baty zbiorę, ale dla zabawy można ... :-)
Lemcio:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEJa chętnie wpadnę ale chciałbym wiedzieć czy jest potrzeba jakiegoś specjalnego zapisywania się, spełnienia warunków konkretnych czy tylko wystarczy wpaść, wysypać się z kasy i grać? :) Bo pomysł fajny, może być ciekawie dlatego się tym interesuję. :)
--- Koniec cytatu ---
Wpadasz, dajesz wpisowe i grasz grupe, a potem jak awansujesz to dalej. A tak w ogóle to tutaj jest temat, który obserwuje i odpowiada organizator:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Szejkerr:
Tak jak już ktoś napisał, turniej odbędzie się 9 października. Myślę, że dla polskiej sceny pesa dobrze zrobiłaby taka integracja zawodników grających online i offline :) Warto także w dobrym stylu zakończyć sezon 2010-2011 :)
Nagrody zostaną podane na 1-2 tyg. przed imprezą. Jeżeli macie jakiekolwiek pytania walcie śmiało :)
Nawigacja
[#] Następna strona